Ha egy családtagodról kiderülne, hogy meleg, mit tennél?
Semmit nem tennék.Ugyanúgy állnék hozzá ahogy eddig.Mind1 hogy meleg-e vagy nem.
Ismerek melegeket.Semmi baj nincs velük.Hétköznapi emberek csak mást szeretnek , ennyi.
Nem értem mi olyan dolog abban hogy homoszexuális-e valaki vagy nem.Semmi furcsa vagy rendhagyó dolog nincs ebben.
Amíg nem hencegne vele vagy nem előttem csókolóznának addig nem zavarna . De ha ezt tenné ( reklámozná mindenkinek és látnám hogy ezt csinálná) akkor valószínűleg azt csinálnám amit már írta valaki hogy állba verném .
Különösebben nincs bajom a melegekkel de amit már sokan művelnek hogy nyilvánosan csókolóznak meg felvonulásokat rendeznek az nagyon zavar . Ti hogy vagytok ezzel a részével ?
(Nem akarom elolvasni a válaszokat, mert csak felbosszantom magam, ebben biztos vagyok.)
Nem tennék semmit. Nem változik az ég világon semmi. Közöm nincs hozzá, hogy melyik nemből választ magának párt, ha boldog!
Van sok normális magyar.Ne felejtsd el.
Viszont vannak azok a fekete pólós bohócok akik ma ott kavartak a pridenál.
Valószínű mindegyiknek épphogy a 8 általános meglett.És ez látszik is az intelligencia szintjükön.
Művelt ember nem kezd el ellentüntetést.
Ha a kormány , szegénység ellen tüntettek volna azt megértem.De hogy képesen voltak 40 foknak ellentüntetésre...Az emberi butaság határtalan , a sok birka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!