Fiam elmondta, hogy meleg. Hogy mondjam el az apjának?
22 éves fiam elmondta, hogy homoszexuális beállítódású és a fiú, akit mi a lakótársaként/barátjaként ismerünk a párja. (Megjegyzem én gondoltam)
Engem nem rázott meg, én már sokat gondoltam erre, eszembe jutott és imádom, szeretem, nekem az a fontos, hogy boldog legyen és szeressék egymást, nem zavar, hogy azonos nemű a párja, de... a férjem enyhén szólva konzervatív a témában. Igazából még mikor a gyerekeink kisebbek voltak többször is mondta, hogy kitagadná, ha meleg lenne valamelyik gyereke...
Nagyon megrázná őt és félek, hogy indulatosan viselkedne...
Valószínűleg a fiam is ezért engem kért meg, hogy mondjam el neki...
Hogy adagoljam ezt be úgy, hogy el tudja fogadni?????
Esetleg elsőként kicsit beszéltetni kéne a gyerekeiről, mit tenne meg értük, mennyire szereti őket - persze indirekt módon. Ha utána tudja meg, saját magának mondana ellent, ha kitagadná.
Ha 1-2 napig dühös lesz, hagyni kell, nem mindenki emészti ezt meg gyorsan.
Hát semmiképp se úgy, hogy tényként közlöd.
A helyedben csak úgy elkezdenék a fiunkról vele beszélgetni, ő mit gondol róla, mire számít vele kapcsolatban a jövőben, és ha sikerül olyan lelkiállapotban találnod, hogy úgy érzed, elmondhatod neki, akkor elmondod, ha úy érzed, akkor nkább fuss neki később, pár nap múlva mégegyszer.
Szerintem a "kitagadás csak a melegek iránti ellenérzéseit
en megmondanam a fiamnak, hogy ez az o dolga. Ha nem tud az apja ele allni es elmondani, akkor nem all ki a homoszexualitasa mellett.
Kapja ossze magat alljon oda, hallgassa vegig a dorgedelmeket, aztan majd megnyugszik az apa is es minden rendben van.
Szerintem ne tudja meg az apuka.Az édesapák ezt nehezen viselik.Az unokatestvérem is meleg és az apja nem tud róla csak az anyja.
Ahogy mondod konzervatív felfogású , nem értené meg.Azt mondaná hogy beteg meg orvoshoz kell vinni...stb.
inkább ne mondj az apjának semmit. szegény kitérne a hitéből és jogosan hogy hol rontotta el.
inkább béreljetek fel egy lányt aki eljátssza a barátnőt amíg ott lakik és utána költözzön a meleg fiacskád az apjától legalább 3000 kilométerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!