Fiam elmondta, hogy meleg. Hogy mondjam el az apjának?
22 éves fiam elmondta, hogy homoszexuális beállítódású és a fiú, akit mi a lakótársaként/barátjaként ismerünk a párja. (Megjegyzem én gondoltam)
Engem nem rázott meg, én már sokat gondoltam erre, eszembe jutott és imádom, szeretem, nekem az a fontos, hogy boldog legyen és szeressék egymást, nem zavar, hogy azonos nemű a párja, de... a férjem enyhén szólva konzervatív a témában. Igazából még mikor a gyerekeink kisebbek voltak többször is mondta, hogy kitagadná, ha meleg lenne valamelyik gyereke...
Nagyon megrázná őt és félek, hogy indulatosan viselkedne...
Valószínűleg a fiam is ezért engem kért meg, hogy mondjam el neki...
Hogy adagoljam ezt be úgy, hogy el tudja fogadni?????
Én amondó vagyok, hogy még mielőtt seggbekukit játszana a kanjával, növesszen magának! Kezdhetné mondjuk azzal, hogy az apja elé áll. Ő is a szülője. Ha az anyjának képes volt elmondani, az apjának is legyen.
20L
szia lenne egy kérdésem te jöttél rá sejteted vagy ő mondta el ? mert ha te jöttél rá akkor a férjed sem ....
Nálam elöször én is anyának mondtam el . jóval késöbb apának mire kiderült hogy apa is tudta már az elején bár félévente ha találkoztunk ( elváltak a szüleim ) szóval ha te tudod szerintem ő is tudja apa nekem csak anyit mondot nem fog ez miatt szégyenkezni nem is fogja tagadni. arra várt hogy én mondjam el és ne mástól tudja meg szerintem is inkább a fiadnak kellene elmondani ugy a tiszteséges
21/M.F.
De jó, ügyes vagy ha te láttad rajtuk, hogy járnak...sokat figyelsz a fiadra:))Rendes anyuka vagy:))
De akkor el is vitte már nálatok a barátját?
Am én kerek perec megmondanám a férjemnek, hogy meleg a gyerekünk és ez engem nem érdekel és ugyanugy szeretem..de ha a férrjem nem fogadná el..(több iső múlva se) akor nagyon bedurcáznék..és hátha akkor megjönne az esze..ha enm akkor gondolkoznék a váláson(nemakaréak semmire se rábeszélni)
jó persze amikor elmondod akkor ecseteld. hogy ettől még a ti gyereketek ás ugyanaz a személy..meghogy sok meleg van még rajta kivűl akit elfogadnak a szülei
na várj..most nézem..a fiad nem akarja hogy elmond?akk sztem beszél még a fiaddal hátha meggondolja magától..de sztem ne mond el neki ha a fiad nem akarja...
úgyse fogja egész életében titkolni
"Valószínűleg a fiam is ezért engem kért meg, hogy mondjam el neki..."
Ezt a mondatot miért olyan nehéz értelmezni? Kimondottan KÉRTE a fia, hogy mondja el az apukának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!