Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim elvették a pénzem,...

A szüleim elvették a pénzem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
3-an vagyunk testvérek. Nálunk az volt a szokás,hogy születésünkkor nyitottak nekünk egy-egy betét könyvet,és arra ment a családi egy része,a szülinapi-névnapi-karácsonyi pénz,és a zsebpénz egy része, nagyszülőktől kapott pénz egy része azért,hogy ne a nulláról induljunk. Én gimis korom óta diák munkát is elvállaltam,volt,hogy nyáron csak 1 hetem volt szabad. Annak a pénznek a nagy része is a számlára került. Mióta önállóak vagyunk,nem tesznek rá természetesen pénzt,de nekik is hozzáférésük van a számlához,mert a szüleim nevén van. A lényeg az,hogy a bátyám az ő részét házvásárlásra fordította,a nővérem a tavalyi esküvőjére. Én nem nyúltam hozzá,mert mindig szépen kijöttem a fizetésemből. Most szükségem lett volna a pénzre,és kiderült,hogy lenullázták. Kiderült,hogy a nővéremék nem tudtak volna puccos nászútra menni,így az én pénzemet odaadták neki. Ígérték,hogy visszafizetik nekem,de egyáltalán nem ez a lényeg. Hónapok óta képtelen vagyok velük beszélni,annyira megbántottak ezzel. Azt nem viselném el,hogy visszaadják,mert milliókról van szó,így is alig jönnek ki a pénzükből. De mindig a nővérünk volt hármunk közül a favorit,a bátyámat és engem mindig szigorúbban fogtak. Ezzel úgy érzem,megint belém rúgtak. Ti megtudnátok ezt bocsájtani? Vagy mit tehetnék? Nővéremet nem hibáztatom,hiszen ő se tudta,honnan van a pénz,ő is felháborodott,és én se őt hibáztatom.
2012. júl. 6. 14:09
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
Követeld vissza kp-ba a pénzed a szüleidtől, vagy pereld be őket! Nincs kegyelem, se szülő se senki.. Nem volt egy szép dolog kérés nélkül magyarul "Lopni" a nagynehezen kigyűjtött pénzed..
2012. okt. 26. 17:04
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Sose veszekedj velük pénzen
2014. jún. 19. 20:10
 23/23 anonim ***** válasza:
79%
Ki kellett volna venned amint 18 lettél jobb szerintem magadnál tartani a pénzt mint a számlán vagyis én úgy voltam vele ugyanez volt nekem is és egyből kivettem mondjuk velem nem tettek volna ilyet a szüleim nem tudom a tieidet mi kényszerítette rá, de ha tényleg a nővérednek adták akkor nagyon férgek ha viszont csődbe mentek vagy valami nagy pénzügyi problémájuk volt akkor még talán megbocsájtanám nekik de ez .. kajak ilyen szülőket a világ nem ba..ott ez nagyon para haver remélem azért jo életed lesz szüleid meg bujjanak el a sarokba ..
2015. febr. 12. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!