A szüleim elvették a pénzem, mit tegyek?
Milliókról van szó?
A nászútra adták a pénzt?
Milyen nászút kerül milliókba?
A nővéred meg nem tudta honnan a pénz? Ha anyám hirtelen milliókat adna nekem, rákérdeznék...
Hidd el,én is majdnem :)
Az biztos,hogy nincs meg a pénz,mivel a szüleim maguk vallották be,illetve 18 éves korunk óta az a pénz hivatalosan is a miénk. A nővérem azt hitte,hogy a nászútra való pénzt nászajándékba kapta a szüleinktől+ még maradt az esküvőből. Az esküvőt érintő anyagi dolgok nagy részét közvetlenül a szüleink fizették a tesóm pénzéből. Egy időben a szüleinknek is volt sok pénzük félre téve,azért hitte azt,hogy onnan van. Régóta szétszéledtünk,így nem igazán ismerjük (ismertük) a szüleink anyagi helyzetét.
elszúrták az esélyét? :D
akkor én mit szóljak? nagyjából egy tarisznyával és egy darab pogácsával bocsájtottak útnak. na meg tömérdek jókívánsággal.
Azért vannak fura dolgok a történetedben
Pl:
-A nővéred nagy lagzit csinált,és az ő pénze a lagzira ment el. Ahogy írod milliókról van szó, vagyis a nővérednek is milliói voltak. Igencsak nagy lagzi lehetett ha az összes milliója elment rá.
- Írod,hogy a szüleid a te millióidat adták a nővérednek nászútra. Itt két dolog is sántít. Az egyik hogyha milliós lagzi volt,akkor az egyszerű számítások szerint is vissza kellett jönnie valamennyi pénznek a lagziból(nászajándék stb) A másik,hogy milyen nászút ahová több milliós összeggel mennek??
Írod,hogy évek óta nem éltek együtt,így fogalmad sincs a szüleid helyzetéről..Ha ez így van,akkor felnőtt fejjel miért nem volt annyi eszed,hogy azon a napon amikor kiléptél a nagybetűs életbe,magaddal vitted volna a bankkártyát amin a sok milliód van?
Miért érzem úgy,hogy ez a kérdés több sebből is vérzik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!