A szüleim elvették a pénzem, mit tegyek?
1. Én dolgoztam suli mellett + nyáron,ez a pénz is a számlámra ment.
2. A nővérem menet közben vett ki belőle pénzt
3. Milliók alatt nem százmilliókat értek,nekem kb. 2,3 millió volt rajta
4. Hidd el,nászútra nem a Balatonra mentek :)
5. Az esküvői pénzt házfelújításra költötték
6. Azért nem vittem magammal a pénzt,mert akkor nem volt rá szükségem,és ami a legfontosabb: bíztam a szüleimben
7. Lehet drága lagzit csinálni kevés vendéggel is
Hirtelen ennyi.
5. Mármint a nászajándékba kapott pénzük ment el arra.
Legközelebb,ha sántít neked egy kérdés,akkor ne válaszolj rá,de szerintem nem szép dolog a másikat számon kérni.
Talán a legjobb dolog az ha tudnál annak örülni, hogy a tesódnak egy jó utat fizettél.Mást nagyon úgysem tudsz tenni.
Mert minden mással csak idegesíted magad. Pénz abból meg nem lesz:(
Még valami, nyiss egy saját számlát.
Nem értem, hogy gondolták ezt... Nővéred mit szólt ehez az egészhez? Nincs lelkiismeretfurdalása (még ha nem is tudott róla)? Szüleiddel beszélsz még?
Én nem beszélnék velük egy jó ideig az biztos, mert ha isten ments de nővérem korházi ellátása miatt veszik ki oké egy szót nem szólok, de hogy nyaralgasson.......
Kérdező, egyfelől nem tiszta, hogy mások hogy tudnak egyáltalán pénzt felvenni a te bankszámládról? Jó, a szüleid csakcsak, ha egyszer anno ők nyitották, de a nővéred? (irtad, hogy régebben is vett ki pénzt)
A másik, hogy ha én azt tapasztalom, hogy van egy számlám, és eltűnik róla a pénz, akkor nem nyomozgatni kezdek, hanem bemegyek az adómból erre a célra finanszírozott szervhez - a yardhoz - és feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen lopásért, hisz valaki ellopta a pénzem.
Oszt ha kiderül, hogy családon belüli volt, az max nekik lesz kellemetlen (ha szembesülnek vele, hogy a családon belüli lopás nem enyhébb, hanem súlyosabb bűncselekmény) és nem nekem, majd magyarázkodnak ők a rendőrségnek meg nekem, és nem én kényszerülök a pénzem után futni és még rosszul érezni magam ettől... az én kezem patyolat tiszta, én annyit tettem, hogy amikor szembesültem vele, hogy eltünt a pénzem, elmentem a rendőrségre, nem nyomozgattam... teljesen okszerű, tisztességes cselekedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!