Szüleim jól tennék, ha megmondanák neki a magukét?
Figyelt kérdés
Kórházban voltam Pozsonyban,ott egy szlovák orvos kezelt,tudott magyarul,de olyan furcsa volt,azt kérdezgette,hogy miért nem szlovák iskolába járok,meg h tudok-e jól szlovákul,olyan magyarellenesnek tűnt.Szüleim holnap mennek abba a kórházba,és meg akarják vele beszélni a dolgokat,mert szerintük egy orvosnak nem így kéne viselekednie.2012. júl. 5. 19:42
1/5 anonim válasza:
Nem sok értelmét látnám. Hogy bizonyítanák be, hogy tényleg így viselkedtek veled? Még ha nővérek is hallották, akkor se fordulnának az orvos ellen. Mert magyar vagy. Én is itt élek, tudom mi a helyzet, meg hogy viszonyulnak a magyarokhoz.
2/5 A kérdező kommentje:
egy kanál vízbe folytanám bele a pasast,ott vigyorgott egész nap a nővérpult mőgőtt,meg leste a nővéreket,hiánya volt úgy látszik
2012. júl. 5. 19:51
3/5 anonim válasza:
Meglehet, de attól még nem lesz jobb. Felejtsd el, sok tuskó ember van.
4/5 anonim válasza:
Nem kell lemenni a szintjére, mert ott rutinból ő nyer.
5/5 anonim válasza:
Ha rendesen ellátott, akkor ne izgasd magad. Ostoba emberek minden szinten vannak. Dumálni akart, meg fölényeskedni. Neked, meg lehet újra vissza kell majd menned hozzá kezelésre. Tudod, a dolgok előbb utóbb a helyükre kerülnek. Csak ki kell várni. Mosolyogjál rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!