Miért nem foglalkoznak velem a szüleim? Miért ilyenek?
Eddig se volt valami jó a dolog,sosem hallgattak meg,sosem figyeltek rám. Vagy kövér voltam,vagy sovány,vagy buta,vagy nagyszájú,vagy túl szolid,de jó sosem. Az év végi átlagomra is csak annyit mondtak,hogy ez azért elég gyenge lett (hat négyesem lett,a többi ötös-nem tökéletes,de szerintem nem olyan borzalmas) Mindig én voltam az,akinek "úgysem menne" a sport,a versenyek,ha volt barátom,akkor meg az volt a baj,hogy "a tanulás rovására megy,és úgy is vége lesz,ne éld bele magad". Sosem drogoztam,sosem cigiztem,sosem voltam részeg. Sosem szöktem el itthonról. Mindig igyekeztem tisztességes lenni,és a suliban is mindig készültem. Nem voltam olyan,mint a nővérem,egy percre se,mégis mindig ő van felhozva,hogy de rossz neki. Pedig azt ő választotta,senki nem kérte rá. Nekem vannak céljaim,egyetemre akarok menni,és sosem hagynám itt őket,mert ragaszkodom hozzájuk még így is. A helyzet viszont egyre rosszabb. Mióta elköltöztünk,minden megváltozott. Itt nincsenek barátaim,nincs senki,akivel lehetnék,nem szeret senki,nagyon egyedül érzem magam a problémáimmal is,mindennel,ráadásul nem is nagyon tudok ismerkedni itt nyáron. Nagyon rossz. A szüleim vagy dolgoznak,vagy TV-t néznek,vagy bármit,még az a szerencsétlen kutya is előrébb van,mint én,mert "az nem szól vissza,és kicsike marad".(na itt azért betelt a pohár,nem tehetek róla,hogy én megnőttem)Sosem jönnek oda hozzám megkérdezni,hogy mi a baj,mit segíthetek,mit szeretnék csinálni,vagy valami közös program,ha pl anya főz,meg ilyenek-úgy,ahogy a rendes családokban,pedig én mindent megtennék,csak szeressenek. Tesóm 16 éves kora óta nem velünk lakik,talán ha 8-9-szer láttam,mióta élek,de mindig ő van szóban,hogy így meg úgy sajnálják. És én? Sosem vagyok babusgatva,sosem ölelgetnek,mert "én már nagy vagyok",mindig csak drága cuccok meg kaja van,ami kifejezi a "nagy szeretetet" de nekem az nem kell. Miért nem hallgatnak meg? Miért nem mondhatom el legalább nekik,hogy mi bánt,mik járnak a fejemben? Megőrülök ettől a szeretethiánytól.
16/L
hát nem vagy egyedul. nem akarom leirni az én kinomat, de kb hasonlo a szituacio. szomoru mikor az ember idegenektol tanulja meg hogy nem is akkora sz.r semmirekellö ember mint amilyennek otthon mondják mindig. sajnálom tényleg. nemtudom mit tudnál tenni, az én apám fel se fogja amit mondok neki, probaltam mar vele errol beszélni. szerinte nincs igazam. de miért is lenne pont most hiszen sose volt.
valahogy azért probald meg h ne ivodjon beléd amit otthon mondanak és figyelj arra jobban mit mondanak rolad masok. gondolom kivulrol több biztatást kapsz mint otthonrol, probald csak ezeket megjegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!