Miért ilyenek a szüleim?
Figyelt kérdés
Lassan 21 éves vagyok, még tanulok, ha tudok akkor dolgozni is járok, de még mindig egy szobában élek a szüleimmel. A tetőteret a házunkban már lehetne csinálni, meg van szinte minden hozzávaló anyag ami oda kell. Egyszerűen lusták csinálni, ha pedig én felhozom (ami gyakori) hogy csináljuk, mindig lehurrognak. Nem vagyunk milliomosok, de apránként tudnánk haladni. De mindig megkapom, hogy dolgozza és csináljam meg magamnak, holott évekkel ezelőtt ez már az ő feladatuk lett volna. Már kezdek bele őrülni, hogy éjjel-nappal egy szobában kell lenni.2012. júl. 1. 11:25
1/6 anonim válasza:
21 évesen már illene önálló életet élned.
2/6 anonim válasza:
21 éves vagy mit vársz? Normál helyzetben 1-2 év és lelépsz, elköltözöl... a szüleidnek pedig nyilván nem kell majd hatalmas ház. Érthető, hogy nem akarják igazán megcsinálni! Illetve igazuk van. Ha ott akarnál élni esetleg életed végéig, akkor csináltasd meg a saját pénzedből, hiszen csak is a te érdeked hogy kész legyen.
3/6 A kérdező kommentje:
Ebben igazatok van, de inkább azért vagyok ilyen, mert az eddig összes időt így kellett tölteni és most jön ki, hogy nem volt egy kis szabadságom.
2012. júl. 1. 12:00
4/6 anonim válasza:
Lány vagy fiú vagy? Ha fiú vagy, akkor szedj össze pár havert és csináljátok meg! Én már biztos megcsináltam volna, akár egyedül is!
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt is megpróbáltam már, vagy valami rokont hívni, de akkor meg azzal jöttek, hogy majd ők megcsinálják nem kell itt szólni senkinek sem.
2012. júl. 1. 14:53
6/6 A kérdező kommentje:
Mindig megkapom, hogy nem csinálok semmit, holott itthon ugyanazt csinálom mint egy lány/nő. Már-már főzök is.
2012. júl. 1. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!