A szüleim nem fogadják el a páromat. Mit tegyek? 16/L
Már majdnem 1 éve együtt vagyunk és az elején még kedvelték de aztán én és a párom nagyon összevesztünk és majdnem különváltak az útjaink de hamar megoldódott ez is és most ismét boldogok vagyunk együtt, csak a szüleim már nem bíznak benne hogy tényleg szeret-e engem és azt hajtogatják hogy "hazudik mint a vízfolyás"...stb..de amikor ezt mondják én tudom az igazat csak már inkább nem is mondom mert abból elég nagy veszekedés lenne amit nem szeretnék..
Mit tegyek hogy újra béke legyen?
Én hasonló cipőben járok, de mi a párommal külön is voltunk 2 évig. Annyit tehetsz, hogy türelmes vagy a családhoz. És ha együtt maradtok, akkor apránként majd bizonyít a családnak.
Ha pedig nem jön össze nektek, akkor számíts Az én megmondtam kezdetű reakciókra....
az én páromat annyira nem szerették hogy anyám megfenyegetett hogy ha együtt maradok vele, akkor mehetek az utcára és többé nem számítsak a családra...
úgyhogy hidd el, lehetne rosszabb is annál hogy csak szimplán nem kedvelik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!