Nagyon ki vagyok borulva mit tegyek?
Anyukámnak tavaly daganatot észleltek a derekában, amit kivettek és meg is gyógyult valamennyire. (részletesen nem tudom, mert anniyra nem értek ehhez,de nem volt rosszindulatú)
Most találtak még kettőt amit 1000%, hogy ki kell venni. Utána sugárkezelés és lehet kemoterápia is lesz. Ez számomra nagyon borzasztó, és teljesen kivagyok.
a másik legrosszab, hogy mi Pécs mellett lakunk és anyumat Budapesten tudják csak megműteni, így nem lehetünk mellette.
Nagyon kivagyok, apám is csak sír, hugom (6éves) még nem érti, szóvalő az egyetlen, aki nincsen kiborulva.
Mellesleg ma van a szülinapom (jó ajándék), és így kell "ünnepelnem"???
Olyan igazságtalan az élet :(
Mit lehet ilyenkeo tenni?
köszönöm mindenkinek a segítséget :)
hát igen, meg kell próbálni nem sírni, és erősnek lenni.
remélhetőleg, már a jövő héten sor kerül a műtétre, és ez a legfontosabb, hogy minél elöbb.
köszönöm mindenkinek a válaszokat, jó látni, hogy sokan eggyütéreznek, és már mások is kigyógyultak ilyen komoly betegségből, ez erőt adhat mindenkinek, többek közt nekem is!!
kedves első válaszoló: én nem pontoztalak le, biztos igaz és hasznos dolog amit írtál, csak én tudod most ehhez nem sokat értek.:( nekem így körülbelől az lesz a dolgom, hogy hugommal maradok, mosok, főzök, takarítok stb.....
mindenkinek köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!