Mit tegyek? Nagyon ki vagyok borulva.
16 éve házasok vagyunk a párommal, van 3 gyerekünk.
Eddig szinte minden szuper volt, persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de boldogok voltunk együtt.
Én 35 éves nő vagyok, ő 39 éves férfi. Mostanában sokat ment el itthonról, úgy hogy nem mondta meg hova megy, a telefonjában pedig mindig egy bizonyos szám volt, napjában többször hívta azt a számot.
A munkahelyén ahol dolgozik, van egy 22 éves nő, akivel úgy gondoltam van valami köztük. Reggelente viszi dolgozni, aztán meg viszi haza.
Rákérdeztem, hogy van-e köztük valami, de folyton azt szajkózta hogy nem, ne is gondoljak ilyenekre.
Aztán tovább folytatódott, majd naponta többször is kérdeztem, hogy szerelmes-e belé, szeretne-e tőle valamit, de folyton csak azt szajkózta, hogy nem-nem, semmi ilyesmi. Mikor elment itthonról, azonnal hívta a nőt.
Majd egyik este nagyon berúgott és bevallotta, hogy szerelmes belé, de nem volt köztük semmi. És hozzátette, hogy engem is ugyan annyira szeret, mint őt.
Én itt teljesen kiborultam, 16 év után így tudtam meg hogy mást is szeret, hónapokon keresztül tagadott, hazudott nekem.
Azt mondta ugyan annyira szeret mint őt, de mondtam neki hogy választania kell! Vagy a családja vagy a nő! Még itt tartunk, próbáljuk megbeszélni kevés sikerrel. Persze a gyerekeket imádja, meg hozzám is mindig jön puszit adni, meg hogy szeret...
Minden nap sírógörcsöm van, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy 16 év után hogy szerethet bele egy 39 éves férfi egy 22 éves nőbe?
Mit tegyek? Kérlek segítsetek, mert már nem bírom tovább. Nem tudom mit csináljak, romokban az életem!
Köszönöm előre is ha válaszolsz!
Szia! Valószínűleg sima kapuzárási pánik, de ha nem volt közöttük semmi, akkor a férjed egész jól bírja magát tartani, nem hiszem, hogy gond lesz. Ha meg akarna csalni megtenné.
Én személyesen ismerek olyat, ahol a férj megcsalta a feleségét és a szeretőnek 2 gyereket csinált (persze a nő véletlen esett teherbe) mire a felesége megtudta. Na ilyen az,amikor meg akarnak csalni. Téged fog szerintem választani, ilyesmi előfordul, menjetek el párterápiára, minden rendben lesz!
Annyiban hasonló a helyzet, hogy mi is ennyi ideje vagyunk együtt, három gyerekünk van, 35 éves vagyok.
Én annyit tennék, és már tettem is, hogy nyomatékosan közöltem a férjemmel, hogy a megcsalást, megalázást nem tűröm, ha kiderül, megbocsátásra, újrakezdésre ne számítson. Megmondtam a barátnőimnek is, ha bármit megtudnak, meghallanak róla, nekem azonnal mondják meg. Szerencsére még nem került gyanúba, de most a környezetünkben van pár ilyen titkos kapcsolat, ahol a feleségek elnézik ezeket a dolgokat, ha mégis kiderül. Beszélgessetek, és mondd el neki, hogy ennyi együtt töltött év után megérdemled az őszinteséget. Ha már nem is szerelmes beléd, őszinte és gerinces még lehet!
Nem hinném, hogy ezek segítenek, kedves utolsó...
Koránt sem biztos, hogy szüksége van rá a kérdezőnek!
Nagyon sajnálom, ez elég kínos eset...
Ha eddig nem csalt meg az azért pozitív. Szerintem a családját fogja választani, csak úgy meg benned marad akkora tüske, hogy sosem fogsz úgy tekinteni rá, mint régen...
Köszönöm azoknak akik normálisan tudtak válaszolni!
Nem tudom, most mi lesz, néha azt hiszem csak egy álom!
Bízok a legjobbakban, igen kedves utolsó, szerintem is másképp fogok gondolni ezek után rá.
39 évesen létezik hogy elkezdődhet a kapuzárási pánik?
"majd naponta többször is kérdeztem" -ez komoly hiba volt, kedves Kérdező...
meg tudsz neki bocsátani? ha szereted, meg tudsz.
akkor maradtok
nagyon sok kultúrában megértették, hogy 1 férfi több nőbe is lehet szerelmes.. de a mélyebb kapcsolat örökké a tiéd (bárhogy alakul majd)
ha szereted, bocsáss meg, és ne faggasd SEMMIBEN SOHA
a ti saját és a 3 gyerek boldogsága érdekében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!