Nagyon ki vagyok borulva mit tegyek?
Anyukámnak tavaly daganatot észleltek a derekában, amit kivettek és meg is gyógyult valamennyire. (részletesen nem tudom, mert anniyra nem értek ehhez,de nem volt rosszindulatú)
Most találtak még kettőt amit 1000%, hogy ki kell venni. Utána sugárkezelés és lehet kemoterápia is lesz. Ez számomra nagyon borzasztó, és teljesen kivagyok.
a másik legrosszab, hogy mi Pécs mellett lakunk és anyumat Budapesten tudják csak megműteni, így nem lehetünk mellette.
Nagyon kivagyok, apám is csak sír, hugom (6éves) még nem érti, szóvalő az egyetlen, aki nincsen kiborulva.
Mellesleg ma van a szülinapom (jó ajándék), és így kell "ünnepelnem"???
Olyan igazságtalan az élet :(
Mit lehet ilyenkeo tenni?
Ne haragudj de az a legkevesebb, hogy ma van a szülinapod. Ha jövőhéten derül ki mennyivel lenne Neked jobb? Ez nem Rólad szól, lesz még egy csomó szülinapod, és előbb utóbb arra is rájössz, hogy ugyanolyan nap mint a többi.
Hány éves vagy?
Nagyon sajnálom Édesanyádat, de biztos minden rendben lesz! Hogy mit lehet tenni? Tessék pozitívan gondolkodni és erősnek lenni, hogy Anyud mellett lehess, és ne kelljen plusz energiát fordítania arra, hogy értetek aggódik. Most magára kell, hogy figyeljen. Nincs rokonotok Pesten, akihez felmehetnél pár napra? Vagy családi barát, ismerős... Ha nincs, azért akkor is meg tudjátok látogatni. Nincs veszve semmi, úgyis pihennie kell. Te meg légy erős, mondd meg Apukádnak is, hogy legyetek erősek ezzel is támogatva Anyud.
16/L vagyok.
de az tényleg nem fontos, hogy ma van a szülinapom, csak úgy volt, hogy ma "húú de jó napom lesz".
Igen mi tényleg mellette vagyunk, meg szegény anyu most ő vígasztal meg mindenkit, mert mindenki tökre ki van , csak ő nem, és ő pátyolgat minket. nagyon pozítívan gondolkozik erről, mert szerinte fejben dől el minden.
No, tényleg tessék a káoszhangulaton túllépni. Igen, anyukád bajban van szegény, ami azt jelenti, hogy támogatásra, segítségre szorul. Az orvosi segítséget megkapja a kórházban. A gyógyulás másik sarkalatos pontja a lélek, az élni akarás, a kitartás. Ebben tudtok ti segíteni neki. Hogy nem roppantok össze. Persze lehet sírdogálni is, de azzal azt sugalljátok neki, hogy most ő elmegy a kórházba, titeket meg itthagy magatokra, és akkor mit kezdetek? Azt kell hogy érezze, biztonságban hagy benneteket, ügyesen meg fogtok mindent otthon csinálni, hogy a műtét után egy szép, nyugodt családba és lakásba térhessen haza.
Nem tudom, fiú vagy-e vagy lány, de azt mondom, gondold át, mennyit vállaltál eddig az otthoni teendőkből! Vedd úgy, hogy a család felnőtt tagjává váltál. Hogy te is egy oszlop leszel, aki az eget tartja.
Kistesód is van. Anyukátok most egy időre elmegy mellőle, a kicsi meg bizonytalan lesz. Légy Te őmellette.
És a legfontosabb: bízzál! nekem olyan nagynéném is van, aki szívbeteg, cukorbeteg, magas-vérnyomásos, erre három éve szegénynél még mellrákot is megállapítottak. Műtét, kemoterápia. És él. És ellátja az idős beteg édesanyját.
Szóval: hinni kell, akarni kell, csinálni kell. apelláta nincs.
Szülinap: igen szomorú dolog, hogy gyertyás torta helyett ezt kaptad, de őszintén, ugye Te egész életedre lemondanál a gyertyás csokitortákról, ha ezen múlna anyukád egészsége?
11:49-es vagyok:
Elkerültük egymást, míg én írtam, addig írtál Te is kommentet.
Anyukád nagyon helyesen gondolkodik. És csak hangsúlyozni tudom, hogy segítsetek neki. A síránkozással elgyengítitek őt is, erőt vesztek el tőle.
én biztos vagyok benne, hogy Ti nem ezt akarjátok.
Mutass TE először példát a családnak.
Gyógyulást kívánok Anyukádnak!
Az egyik tv csatornán láttam először Bokor Katalint, mellette ült egy "betege", aki 100%-os gyógyulttá lett nyilvánítva - már nem emlékszem, hogy milyen rákja volt, de ez most nem is fontos. Azóta már több műsorban is szerepelt és csodálatos gyógyulásokról mesélt. Talán Nektek is tud segíteni! Az alábbi linken tudjátok felvenni vele a kapcsolatot!
Édesanyádnak mielőbbi gyógyulást, Nektek meg sok erőt és kitartást kívánok! Remélem, hogy a jövő évi szülinapod szebben telik majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!