Mit csináltok mikor vita miatt ki vagytok borulva?
Sport (küzdősportot űzök és ott lehet ütni-vágni a másikat :D) vagy káromkodok és szidok mindent, ami él és mozog.
De alapjáraton elég ritkán borulok ki, ahhoz valami durva dolog kell, amúgy nyugis vagyok. Szerintem egy fél éve már nem bosszantott fel semmi.
20L
Sajnos én most nagyon ki vagyok.Megfürödtem, most kitekerek a tescoba, csak úgy körülnézek egyet. Bár nincs kedvem.
Nem tudom. Visszajövök, majd még meglátom lesz e szükségem további vidulásra. :S
nekem is általában a forró fürdő segít, de van mikor az sem... ha a páromnál vagyunk, akkor nem szólunk egymáshoz (egy térben maradunk) majd ő lenyugszik, megkérdezi, hogy én még durcizok-e, és ennyi...de ezek kisebb viták, ha együtt vagyunk ritkán veszekszünk nagyokat...(egyébként én a kiborulva megbeszélős fajta vagyok, párom nem)
ha megkérdezhetem, mi a baj?
Utolsó: köszi a kérdésed, de nem akarom elmondani.
Majd megoldódik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!