Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon ki vagyok...

Mit tegyek? Nagyon ki vagyok borulva.

Figyelt kérdés

16 éve házasok vagyunk a párommal, van 3 gyerekünk.

Eddig szinte minden szuper volt, persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de boldogok voltunk együtt.

Én 35 éves nő vagyok, ő 39 éves férfi. Mostanában sokat ment el itthonról, úgy hogy nem mondta meg hova megy, a telefonjában pedig mindig egy bizonyos szám volt, napjában többször hívta azt a számot.

A munkahelyén ahol dolgozik, van egy 22 éves nő, akivel úgy gondoltam van valami köztük. Reggelente viszi dolgozni, aztán meg viszi haza.

Rákérdeztem, hogy van-e köztük valami, de folyton azt szajkózta hogy nem, ne is gondoljak ilyenekre.

Aztán tovább folytatódott, majd naponta többször is kérdeztem, hogy szerelmes-e belé, szeretne-e tőle valamit, de folyton csak azt szajkózta, hogy nem-nem, semmi ilyesmi. Mikor elment itthonról, azonnal hívta a nőt.

Majd egyik este nagyon berúgott és bevallotta, hogy szerelmes belé, de nem volt köztük semmi. És hozzátette, hogy engem is ugyan annyira szeret, mint őt.

Én itt teljesen kiborultam, 16 év után így tudtam meg hogy mást is szeret, hónapokon keresztül tagadott, hazudott nekem.

Azt mondta ugyan annyira szeret mint őt, de mondtam neki hogy választania kell! Vagy a családja vagy a nő! Még itt tartunk, próbáljuk megbeszélni kevés sikerrel. Persze a gyerekeket imádja, meg hozzám is mindig jön puszit adni, meg hogy szeret...

Minden nap sírógörcsöm van, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy 16 év után hogy szerethet bele egy 39 éves férfi egy 22 éves nőbe?

Mit tegyek? Kérlek segítsetek, mert már nem bírom tovább. Nem tudom mit csináljak, romokban az életem!

Köszönöm előre is ha válaszolsz!

2011. máj. 16. 18:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

A szívnek nem lehet parancsolni, de a testnek igen!!

Tudom, hogy téged nem vigasztal, ha netán beleszeret egy fiatal pipibe, de nem fekszik le vele.

Ezt a nők sokkal komolyabban veszik, mint a férfiak.

Inkább az aggasztó, hogy kocsival hozza, viszi, hívogatja, stb. Ha nincs köztük semmi, akkor ez nem lenne.

A csajt kéne elkapni és beszélgetni vele, hogy biztos nincs-e köztük semmi.

Aztán kicsit elmesélni, milyen frankón járna, ha a közös férfi fizeti a gyerektartást, minden hétvégén náluk a három gyerek, stb. Neki meg remélhetőleg soha nem lennének ilyen ábrándjai, mint saját gyerek, kényelmes élet, netán nyaralás kettesben, vagy egy kellemes hétvége a gyerekek nélkül. Ugyanis csak tőled tud elválni, attól még apa marad.

(Itt is hány hül.ye pi.csa sír, hogy a pasijuk jobban szereti a "volt" gyerekét, mint őket, ők nem tudják elviselni a "kölyköket", és miért nem lehetnek csak egyszer kettesben? Hehehe...)

Aztán megbeszélni a férjjel, hogy ha szeretné a házasságát megtartani, akkor sürgősen tegyen lépéseket annak érdekében, hogy mihamarabb új munkahelye legyen. Vagy neki, vagy a nőnek.

Se kocsikázás, se telefonálgatás, se csatangolás ismeretlen helyekre.... Ha ez nem tetszik, akkor elég egyértelmű, miről van szó.

Aztán majd ő mesélje el a három gyereknek, hogy bocs, de apu nem tudott csomót kötni a farkára, úgyhogy ti most váltok, mert apunak másik feleség kell.

2011. máj. 16. 18:36
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:30

A kutyának a kukiját!!!

Nehogymár ő legyen a hibás, mert észrevette, hogy megcsalják, és dugja homokba a fejét, és ne érdekelje, hogy kivel és hogyan csalják... jó hogy azt nem mondod, hogy az se érdekelje, ha apu hazavisz egy kis trippert, kankót, gombás fertőzést... hát mit kéne neki azt tudni, hogy honnan kapta el, nem igaz? Kikezelteti, aztán jól van.

A bizalom olyan, ami gyalog érkezik, és lóháton vágtat el.

Az a minimum, hogy most a férjura biciklizzen ezért a bizalomért, nem hogy még ő a felelős, mert rájött, hogy becsapták, megcsalták, átverték, és hónapok óta a szemébe hazudik a drágája!!!

Te se pasi vagy véletlenül....

2011. máj. 16. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:

A férjed, most gondban van, hogy kivel legyen, vagy egyértelműen téged választ ?

Ha ez utóbbi, akkor idővel még megszépülhetnek ám napjaitok, bár elhiszem ezt most elég elképzelhetetlennek találod.

Próbálj megbocsátani, azért van a megbocsátás, hogy esetenként megtegyük. Eltudom képzelni, hogy meghülyült kicsit, többséggel megesik sajnos. Egy alkalmat még ki lehet heverni, az idő segíteni fog enyhülni neked a fájdalmadon. Ha a férjed közben bizonyít persze csak akkor. Lásd meg, ha feladta a nőt, és téged akar, és bocsásd meg neki napról napra. Nagy hiba, de azokat is ha elkövetjük, még jó lenne esélyt kapni, hogy kijavíthassuk ugye ? Adj neki esélyt, illetve magatoknak esélyt.

Beszélgessetek sokat, foglalkozzatok egymással, lehet itt még szép élet ne add fel !Légy erős, hogy nyugodt maradhass, úgy lehet csak építeni újra.

2011. máj. 16. 19:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Hm, lehet ismerem a lányt, pestiek vagytok?
2011. máj. 16. 20:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem pestiek vagyunk.
2011. máj. 16. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!