Amikor összeköltöztetek a pároddal mindent tudtál főzni?
9 éve költöztünk össze, na akkor még pár kajából állt az "étlap", egy krumplifőzeléket sem tudtam jól elkészíteni:))
Most már jól mennek a dolgok, imádok sütögetni is!
Amikor elköltöztünk anyummal, akkor megnyeretem a konyhát 13évesen, anyám 10órákat dolgozott, enni meg kell, hát elkezdtem főzni. Először rémes rántottát, sokat főztem úgy, hogy mamától telefonos segítség.
25vagyok, két kisgyerekkel, és csak azért bújom a szakácskönyveket, nosaltyt, hogy frissítsem a menüt, ne csak pár gyorsan finom kaját csináljak, hanem újakat is, és nem okoz gondot, egy tetszetős kaja receptjének megtanulása.
"mindent főzni", ha a család 3ételt forgat, akkor az lesz a minden, egy sztárszakácséknál más lesz a minden.
És valahol nem is az a "lényeg", hogy bele tudod tenni az edénybe a hozzávalókat, recept szerint, hanem milyen rutinnal teszed, hogy készíted össze az alapanyagokat, mennyire úszik a konyha közben:D
tudott a fene. a driveban már felismerték a kocsinkat, és tudták a nevünket :D
itt mondtam azt, hogy meg kéne tanulni főzni. vagyis tanulni nem kell, mert ott az internet, le van írva minden, csak rá kell szánni magát az embernek, hogy megcsinálja.
nekem nem is a főzéssel volt a bajom, erre rájöttem. nem tudok jól bevásárolni, úgy hogy abból egész hétre legyen kaja. főzni már prímán tudok, de kétnaponta kell teszkóba járni, mert mindig hiányzik valami, vagy nem azt akarjuk enni, amiből van otthon, hanem azt ami nincs :)
najó, azért lecsót, spenótot, bolognait, hagymalevest tudtam korábban is, de az egyiknek nem mindig van szezonja, a másodikat a párom nem eszi meg, a harmadikat nem lehet mindennap enni, a negyedikhez meg mindig elfelejtem megvenni az egyik fontos összetevőt :D
kész káosz az életem, és ha már nem tudom rendbetenni, akkor megtanulom kezelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!