Mikor összeköltöztetek a pároddal, hogyan intéztétek az anyagiakat?
Ő tanul, én meg munkába fogok megdögleni, lassan jön a gyerek is.
De legalább az övé a kécó, szóval ha ki leszek rakva akkor mehetek a híd alá:D
Egyébként nem ennyire vészes, nem dolgozok túl sokat:D
köszönöm a válaszokat!:)
mi is keresettel rendelkezünk, én költöznék majd párom (férfi) öröklakásába, és szerintem én is a felezésre fogok voksolni, ha felmerül a téma
esküvőig közös kassza nem volt, az ő akkori házában laktunk. a rezsi felét akartam fizetni, de nem hagyta, így úgy oldottam meg hogy ne érezzem ingyenélőnek magam, gogy a bevásárlásokat én rendeztem. nagyságrendekkel több bevétele volt az én akkori 120 eFt-os köztisztviselői fizetésemnél.
29/N
Mi szeptemberben költözünk össze, a barátom lakásába. Mindkettőnket a szüleink tartanak még el, és ez még 4-5 évig (diplomáig) így is lesz. Így természetesen nem tudunk közös kasszán lenni. A barátom nem kér tőlem külön albérleti díjat, csak a rezsi felét fogom fizetni (amit ugyanúgy bárhol ki kell fizetni). Kaját mindketten viszünk itthonról magunkkal, amúgy pedig vesszük a szüleinktől kapott pénzből. Persze ha a másiknak szüksége van valamire, de neki épp nincs pénze, akkor megvesszük egymásnak, és bevásárolni meg úgy szoktunk, hogy egyszer Ő, egyszer én. Ha elmegyünk valahová, akkor kb 60-40%ban fizet Ő. Tehát most, hogy még nem élünk együtt, és nem saját keresetből, sikerül megoldani a felezést, és szerintem ez később sem fog gondot okozni. Én úgy gondolom, hogy majd az esküvő után nyitunk közös bankszámlát.
20/L
nahát, nagyon köszi a kimerítő válaszokat!:)
sokat segítetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!