Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor férjhez mentetek, vagy összeköltöztetek a párotokkal, már mindent rendesen tudtatok főzni?
Amikor összeköltöztünk akkor már szakácskönyvből szinte mindent meg tudtam főzni.19 voltam amikor összeköltöztünk,tavaly volt a lagzi :)
Sógornőm szinte semmit nem tudott megfőzni amikor a tesómmal összeköltöztek,de hamar beletanult.
én 22/L
Én 23 évesen egy szakáccsal költöztem össze. Nem is tanultam meg főzni( persze a legalapabb dolgokat tudtam már előtte is), mert mindent ő csinált olyan szakácsosan.
A mostani párommal 2 éve költöztünk össze és akkor sem tudtam mindent főzni, de elővettem a szakácskönyvet. Ma már szerintem szakácskönyvből mindent meg tudnék csinálni. A hétköznapi kajcsik persze mennek fejből. 28
senki se tud mindent megfőzni, de ha már egyszer megfőzött valamit receptből utána megy simán... én is tudok főzni sokmindent fejből, de akármit megcsinálok, ha megnézem a neten a receptjét
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!