Milyen dolgokon kaptatok össze a párotokkal, amikor összeköltöztetek egy lakásba, ahol pl még bútorok sem voltak?
Nem vitáztunk, boldogok voltunk.
Mostanában szoktunk veszekedni, de szinte mindig én generálom szinte ok nélkül, mivel nincs munkám és rettentő feszült vagyok.
Nagyon csúnya dolog, hogy rajta vezetem le a feszültséget.
bár csak már ezen kéne "vitatkozzunk":)
Nálunk a párom a rendmániás, és ez tisztaságmániával társul, férfi létére. Szóval alap dolog, hogy tisztaság kell legyen, különben a páromnak "hányingere" van...legalábbis ezt mondja:D
20-L
Most komolyan egyszer azon, hogy milyen bútorok lesznek !
Amúgy nem veszekedtünk, egy ilyen alkalom volt, de nem volt vészes. Hű mi két évig voltunk matracon, és egy négyfiókos kisszekrényen, ja és egy fekete bőrfotel, amiből játszhatta a videójátékát. Tv-nk is volt a 4 fiókoson.
nah, hát én örököltem pár teljesen használható, valamennyire még talán divatos, de mindenképpen hasznos és a lakásomba illő szekrényt, fotelt, polcot. nem mellesleg számomra eszmei értékük is volt, szóval ingyen sem kellett volna új vagy másik.
erre a kis drága kiborult, h ez milyen ocsmány, ez nem jó. kérdeztem: veszel másikat? ilyen jól állsz? vagy attól félsz, h a barátaink átjönnek és lefikázzák? mert szerintem egyik lehetőség sem áll fenn. kellett neki magyarázni egy ideig míg felfogta, hogy nekem ez a bútor kell, én ehhez kötődök.
sajnos akkor egyszer annyira felhúzott, hogy elkezdtem az "ez az én lakásom, nem szólsz bele" dumát, mivel tényleg az én lakásom, és ő a kis laptopján meg a gatyáin kívül csak a két szép szemét hozta ide.
aztán azóta nem szólt be miatta, belátta h tényleg jó bútorok, ő pedig vett a spórolt pénzén egy 12 éves csotrogányt, amibe én nem szóltam bele :D
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!