A pároddal amikor összeköltöztetek mi volt a legelső kaja amit főztél, hogy sikerült?
1.-nek egy kis segítség:
Juli összeköltözik Gézával. Juli ezt követően főz valamit ebédre/vacsira. Az ebéd/vacsi hogy sikerült? Finom/tűrhető/ritkasz.r volt?
3.nak: "különköltözik" !!
Kérdező: Tanács kéne, hogy mit főzz magadnak, mert magad sem tudod eldönteni mit akarsz? Nem csodálom, hogy különköltözés lett belőle, ha még ezt sem tudnád eldönteni.
Ennek a kérdésnek mi a célja??
első voltam.
Szerintem összeköltözést akart kérdezni.
?!
No akkor segítek, a VALÓDI értelmezéssel, ahogy a kérdező értette:
Amikor TE ÉS A PÁROD KÜLÖNKÖLTÖZTETEK A SZÜLŐKTŐL, MIT FŐZTÉL ELŐSZÖR, ÉS MILYEN LETT? (tehát kibontva: amikor a pároddal összeköltöztetek ketten, külön a szüleitektől, és te magad is háziasszony lettél egy saját háztartásban, mit főztél először kettőtöknek?)
A kérdező kicsit faramucin fogalmazott, e nem nehéz rájönni a kérdés értelmére, ha logikát is keresel benne, nem csak nyelvtant.
"3. vagyok... ez hatalmas égés volt. :)"
Dehogy volt égés! Én is így értelmeztem elsőre. Kérdezni tudni kellene! A "pároddal" különköltözés az a magyar nyelv szerint vele együtt költöztél külön a szülőktől, akinél együtt laktatok. Szerintem. Tény hogy többnyire más értelemben használják.
Értelmesen így kellett volna: Amikor külön/elköltöztél a párodTÓL...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!