Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A pároddal amikor összeköltözt...

A pároddal amikor összeköltöztetek mi volt a legelső kaja amit főztél, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
34%
Sajtos spagettit főztem. Jól be is zabáltam belőle vacsorára, mert ebédelni a válóper után, együtt mentünk egy étterembe.
2012. jún. 11. 11:53
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

1.-nek egy kis segítség:

Juli összeköltözik Gézával. Juli ezt követően főz valamit ebédre/vacsira. Az ebéd/vacsi hogy sikerült? Finom/tűrhető/ritkasz.r volt?

2012. jún. 11. 11:54
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
...habár... lehet, hogy arra gondolt a kérdező, hogy a szülőktől különköltözve mi volt az első kaja. Én így értelmeztem.
2012. jún. 11. 11:56
 4/18 anonim ***** válasza:
9%

3.nak: "különköltözik" !!

Kérdező: Tanács kéne, hogy mit főzz magadnak, mert magad sem tudod eldönteni mit akarsz? Nem csodálom, hogy különköltözés lett belőle, ha még ezt sem tudnád eldönteni.

Ennek a kérdésnek mi a célja??

első voltam.

2012. jún. 11. 11:56
 5/18 anonim ***** válasza:
50%
mivan?
2012. jún. 11. 11:57
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem összeköltözést akart kérdezni.

?!

2012. jún. 11. 11:59
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

No akkor segítek, a VALÓDI értelmezéssel, ahogy a kérdező értette:

Amikor TE ÉS A PÁROD KÜLÖNKÖLTÖZTETEK A SZÜLŐKTŐL, MIT FŐZTÉL ELŐSZÖR, ÉS MILYEN LETT? (tehát kibontva: amikor a pároddal összeköltöztetek ketten, külön a szüleitektől, és te magad is háziasszony lettél egy saját háztartásban, mit főztél először kettőtöknek?)

A kérdező kicsit faramucin fogalmazott, e nem nehéz rájönni a kérdés értelmére, ha logikát is keresel benne, nem csak nyelvtant.

2012. jún. 11. 12:01
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
rántottát, jó lett. Aztán rájöttünk, hogy egy villánk van összesen, úgyhogy egyikünk kanállal ette. Mikor anyós megtudta, adott egy étkészletet :)
2012. jún. 11. 12:02
 9/18 anonim ***** válasza:
83%
Habart bablevest füstölt csonttal. Finomra sikerült.
2012. jún. 11. 12:03
 10/18 anonim válasza:
50%

"3. vagyok... ez hatalmas égés volt. :)"

Dehogy volt égés! Én is így értelmeztem elsőre. Kérdezni tudni kellene! A "pároddal" különköltözés az a magyar nyelv szerint vele együtt költöztél külön a szülőktől, akinél együtt laktatok. Szerintem. Tény hogy többnyire más értelemben használják.

Értelmesen így kellett volna: Amikor külön/elköltöztél a párodTÓL...

2012. jún. 11. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!