Ha a pároddal, vagy családoddal közösen néztek egy megható filmet, szoktatok sírni? A férfiak is elpityerednek?
Még nincs is pasid és ekörül a sarkalatos pont körül kattog az agyad? Lesz pasi a sirdogálás is lecsökken.
A férfiak nem sirnak, max. akkor ha Anglia kiesik a futball EB-ről. Ha meg szeretnéd nézni mikor egy férfi pityereg akkor nézz vele futball EB-t.
Nemsokára kezdődik, igyekezned kell.
Ó én bármilyen típusú filmem sírok (mióta hormonzavarom van). Múltkor a Tom és Jerryn is bőgtem vagy 10 percig, mert szegény Jerryt bántani akarta a Tom és olyan kétségbeesett arcot vágott. A vőlegényem néha megmosolyog, de a legtöbbször átölel, és nyugtatgat, persze ez nem használ, de jól esik. Mondjuk a Titanicnál kiakadt, amikor már egy órán át sírtam, pedig már vége volt a filmnek, de akkor is csak poénkodott vele. Ezen ne aggódjál. Remélhetőleg nem egy szociopata, idegbeteg állattal állsz majd össze, aki kiröhög és megaláz, ha sírsz egy filmen. Egyébként elég ritka, hogy egy férfi sírjon egy filmen, legalábbis én még eddig nem tapasztaltam, de attól még biztos van olyan, akit nagyon meg tud hatni.
(Jah én megható zenén is tudok sírni. A Nr. 1 ilyen szempontból szintén a Titanic betétdala, azt meghallom, és fél percen belül már zsepit szorongatok.)
Én csak párom előtt sírok, elengedem magam.
Elvégre nem csak azért a párom, hogy a jó pillanataimban lásson. :) Őt nem zavarja, sőt, aranyosnak talál. :)
Nem hiszem, hogy jellemező lenne a férfiakra, hogy filmeken sírnának... Mondjuk rám sem, sosem hatott még meg ennyire film.
De ettől függetlenül kétlem, hogy ebből gondod lenne. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!