Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a pároddal, vagy családodda...

Ha a pároddal, vagy családoddal közösen néztek egy megható filmet, szoktatok sírni? A férfiak is elpityerednek?

Figyelt kérdés
Mert én most már az idő haladtával elég sok filmen könnyezem,érzékenyebb vagyok,és ha együtt élek majd valakivel,hogy fog az kinézni ha minden filmen pityergek?:) Nem szeretek más előtt sírni,nem szoktam ennyire kimutatni az érzéseimet. 33/N
2012. máj. 17. 02:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Még nincs is pasid és ekörül a sarkalatos pont körül kattog az agyad? Lesz pasi a sirdogálás is lecsökken.

A férfiak nem sirnak, max. akkor ha Anglia kiesik a futball EB-ről. Ha meg szeretnéd nézni mikor egy férfi pityereg akkor nézz vele futball EB-t.

Nemsokára kezdődik, igyekezned kell.

2012. máj. 17. 04:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Ó én bármilyen típusú filmem sírok (mióta hormonzavarom van). Múltkor a Tom és Jerryn is bőgtem vagy 10 percig, mert szegény Jerryt bántani akarta a Tom és olyan kétségbeesett arcot vágott. A vőlegényem néha megmosolyog, de a legtöbbször átölel, és nyugtatgat, persze ez nem használ, de jól esik. Mondjuk a Titanicnál kiakadt, amikor már egy órán át sírtam, pedig már vége volt a filmnek, de akkor is csak poénkodott vele. Ezen ne aggódjál. Remélhetőleg nem egy szociopata, idegbeteg állattal állsz majd össze, aki kiröhög és megaláz, ha sírsz egy filmen. Egyébként elég ritka, hogy egy férfi sírjon egy filmen, legalábbis én még eddig nem tapasztaltam, de attól még biztos van olyan, akit nagyon meg tud hatni.

(Jah én megható zenén is tudok sírni. A Nr. 1 ilyen szempontból szintén a Titanic betétdala, azt meghallom, és fél percen belül már zsepit szorongatok.)

2012. máj. 17. 05:51
 3/11 anonim ***** válasza:

Én csak párom előtt sírok, elengedem magam.

Elvégre nem csak azért a párom, hogy a jó pillanataimban lásson. :) Őt nem zavarja, sőt, aranyosnak talál. :)

2012. máj. 17. 06:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy jellemező lenne a férfiakra, hogy filmeken sírnának... Mondjuk rám sem, sosem hatott még meg ennyire film.

De ettől függetlenül kétlem, hogy ebből gondod lenne. :)

26/L

2012. máj. 17. 07:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha olyan filmet nézünk, ahol állatokat bántanak, bizony az én párom is elpityeredik, nagypapa létére.
2012. máj. 17. 08:01
 6/11 anonim ***** válasza:
konkrétan sírni nem szoktam filmeken, max megkönnyezem... de a férjemmel még ez sosem fordult elő... 27/nő
2012. máj. 17. 08:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy ideje már nekem is sok filmen potyognak a könnyeim, a barátom meg mindig azon nevet, hogy "mondd már meg, hogy lehetsz ennyire érzékeny?", na akkor meg már én is nevetek, mert ilyenkor olyan idétlenül felhúzza az orrát, hogy nem lehet kibírni röhögés nélkül :D
2012. máj. 17. 09:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Én a családom előtt semmilyen érzelmet nem szeretek kimutatni.Ha valami érzelgős film megy és meghatódok rajta,anyám belebámul az arcomba és arról beszél,hogy meghatódtam.Na,ezt nem bíróm,úgyhogy én nem vagyok hajlandó velük tévét nézni,mert nem normálisak.Még szerencse,hogy van fönt egy tévé a szobámba:)Az érdekes lesz,hogy hogy fogok így megnyílni a leendő pasim előtt:)Vicces lesz:)Egyáltalán nem vagyok hozzászokva,hogy ennyire megnyíljak,talán még soha életemben nem nyíltam meg senki előtt:)Remélem,toleráns lesz:)
2012. máj. 17. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:
igen, én a párommal, és elsősorban a Marley meg én a nagy könnyezős filmünk :) de én a Godzillán is elsírtam magam, mikor szegény mutánsszörny a kicsinyeit bökdöste, akik szénné égtek :( hiszen ők csak élni akartak :( az állatos filmeken mindig bőgünk.
2012. máj. 17. 14:01
 10/11 anonim válasza:
Én is sírok 40/F
2012. máj. 17. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!