Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szoktak sírni? Miért bántja a barátomat, hogy megrígattam?
mert egy ez f@sz berögződés, már gyerekkortól "ne sírj, hogyan lennél így katona?"...a férfiaknak is ugyanúgy járnak az érzelmek...évezredek óta így működnek, beléjük van nevelve. ezvan.
20/L
Sírni jó dolog. Iszonyat jól le lehet vezetni a felgyülemlett feszültséget. Persze lélek is kell hozzá, hogy képes legyél sírni. Nekem Édesanyám mindig azt mondta, hogy nyugodtan sírjak. Szóval belőlem sosem akartak katonát csinálni.
Én szoktam sírni és ha minden igaz, férfi vagyok. ÉS azért bántja, amit már leírtak. Tőlünk azt várják el, hogy kemények legyünk mint egy kéthetes kutyagumi és hogy érzéketlen, részeges tuskók legyünk. /a nők meg még érzelmeket is várnak, ami az előző kategóriába nem nagyon fér bele/
24/F
Már többször is előfordult, hogy megrígattam a barátomat. Ezzel még többet nőtt az én szememben, hiszen el sem tudtam volna képzelni, hogy képes lenne sírni miattam. Igazából még jól is esett, hogy ennyire fontos vagyok neki.
Sírni nem szégyen, csak a legőszintébb kifejezésmód!
Ez nem férfiatlan, nem azért sírt, mert elvetted tőle a cukorkáját, komoly dologról volt szó. Szerintem 10-ből 10 szerelmes férfi elsírta volna magát ilyen helyzetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!