Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak szoktak sírni? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szoktak sírni? Miért bántja a barátomat, hogy megrígattam?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk a jövőről, a jövőnkről. És hát szóba került, hogy külső okok miatt, lehet, hogy egy évig kb. távkapcsolatban leszünk majd, és hát én sírtam eléggé, mert nagyon nem szeretném elveszíteni. És a végén már ő is elkezdett sírni eléggé. Amikor megnyugodtunk, és átbeszéltük a témát, akkor meg bocsánatot kért, hogy ilyen "férfiatlanul" viselkedett, meg most biztos csalódtam benne. Hiába mondtam neki, hogy nem érdekel, nem zavar, sőt inkább tetszett is, hogy ennyire szeret ő is, hogy még sírni is képes értem. De ő mégis szégyenli magát érte.
2009. dec. 27. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerencsétlen srácba azt verték bele a barom nők, és húdekeményvagyok férfiak, hogy "fiam, ne sírjá nem vagy te kislány b*szod!". Szerintem.
2009. dec. 27. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

mert egy ez f@sz berögződés, már gyerekkortól "ne sírj, hogyan lennél így katona?"...a férfiaknak is ugyanúgy járnak az érzelmek...évezredek óta így működnek, beléjük van nevelve. ezvan.

20/L

2009. dec. 27. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sírni jó dolog. Iszonyat jól le lehet vezetni a felgyülemlett feszültséget. Persze lélek is kell hozzá, hogy képes legyél sírni. Nekem Édesanyám mindig azt mondta, hogy nyugodtan sírjak. Szóval belőlem sosem akartak katonát csinálni.

Én szoktam sírni és ha minden igaz, férfi vagyok. ÉS azért bántja, amit már leírtak. Tőlünk azt várják el, hogy kemények legyünk mint egy kéthetes kutyagumi és hogy érzéketlen, részeges tuskók legyünk. /a nők meg még érzelmeket is várnak, ami az előző kategóriába nem nagyon fér bele/

24/F

2009. dec. 27. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam sírni, hiába vagyok férfi. De nem szégyenlem. Vannak érzelmeim, érzéseim nem egy darab kő vagyok... Javaslom hogy mutasd meg ezeket a kommenteket a barátodnak! Emiatt ne szégyellje magát, manapság már szégyen érezni is? Már csak a "kőkeményvagyokgépzsírtiszokacáltszarok" érzéketlen macsók vannak ebben a világban? Azt mondják igazi férfi nem sír, ezek szerint az igazi férfinek érzéketlen tuskónak kell lennie aki véka alá rejti az érzelmeit ergó hazudik? Inkább nem... Az őszinteség jobb mint a hazugság.
2009. dec. 27. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Már többször is előfordult, hogy megrígattam a barátomat. Ezzel még többet nőtt az én szememben, hiszen el sem tudtam volna képzelni, hogy képes lenne sírni miattam. Igazából még jól is esett, hogy ennyire fontos vagyok neki.

Sírni nem szégyen, csak a legőszintébb kifejezésmód!

Ez nem férfiatlan, nem azért sírt, mert elvetted tőle a cukorkáját, komoly dologról volt szó. Szerintem 10-ből 10 szerelmes férfi elsírta volna magát ilyen helyzetben!

2009. dec. 27. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze! Ők is emberek! Igen, igen "férfiatlanul"... ismerős...velem is volt egy ilyen és valahogy olyan rossz érzésem támad emiatt :) de én is örültem :).
2009. dec. 28. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!