A pároddal amikor összeköltöztetek mi volt a legelső kaja amit főztél, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 11:45
11/18 anonim válasza:
Egyik ismerősünk is rántottát készített, de rájöttek hogy nincs egy darab evőeszközük sem, ezért egy kovászos uborkával kevergették a serpenyőben a rántottát :))
12/18 anonim válasza:
4 napig semmit,mert örültem hogy a rendelt kajához találtam kanalat,kést,olyan felfordulás volt.
Első amit főztem,az tepsiben sült csirkecomb volt hagymával és krumplival (hozzátéve hogy akkor már jópár éve főztem magamra).Jól sikerült,bár új sütő,nézegettem gyakran,meg ne égjen.
13/18 A kérdező kommentje:
Félreérthető volt a kérdés! Jogos a kötözködés! :D
Amikor a szülőktől különköltöztetek!!!
2012. jún. 11. 12:07
14/18 anonim válasza:
a mikor a párommal beköltöztünk a lakásomba, akkor asszem pizzát sütöttem. iszonyat jól sikerült, azóta sem lett olyan jó :) szűz kéz vagy szűz sütő, nem tudom kinek az érdeme :D
mindenki lájkolta, még a barátnőm is, aki aznap meglátogatott :D
15/18 anonim válasza:
Még utána pár hétig nem nagyon főztem otthon mert még nem volt meg a tűzhelyünk. Mivel anyuék szemben laknak vagy ő főzött vagy én mentem át megcsinálni a kaját és elhoztam vagy rendeltünk. A konkrét első kajára nem emlékszem, de valószínű jól sikerült mert nem rontottam még el úgy kaját hogy ne lehetett volna helyrehozni. Jól főzök.
16/18 anonim válasza:
Hivatalos összeköltözéskor (ami pár hete volt) fogalmam sincs, de az első kaja amit a barátomnak főztem, azt hiszem chilis bab volt :) Azóta is az az egyik kedvence. De lehet, hogy a palacsintát, amit közösen csináltunk volt az első kaja, de az közös munka eredménye volt :)
17/18 anonim válasza:
Az összeköltözés első ételére nem emlékszem, de arra igen, h mikor elöször főztem neki az albérletemben, az gombapöri volt, és utólag azt mondja a férjem, h akkor döntötte el, h majd egyszer feleségül vesz:)
18/18 anonim válasza:
Ludaskását.Akkor megettük, de így visszagondolva bűn rossz lett:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!