Milyen közös hobbid van a pároddal/férjeddel/feleségeddel?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 11:41
1/29 anonim válasza:
Semmilyen, külön hobbink van, kell néha egy kis szabadság.
2/29 anonim válasza:
közösen sportot űzünk a szexből
3/29 anonim válasza:
A kutyáinkkal való foglalkozás, és a közös imádatunk feléjük.
4/29 anonim válasza:
Nem nagyon van közös hobbynk, hacsak az olvasás nem... szeretjük ugyanzaokat a könyveket, filmeknél már nagyobb a véleménykülönbség. Én például gyűjtögető típus vagyok szívesen gyűjtök ezt-azt, a feleségem egyáltalán nem. De nem okoz gondot.
5/29 anonim válasza:
Kifejezetten közös hobbink nincs de mindent együtt csinálunk, nekünk nem kell szabadság.
6/29 anonim válasza:
Mindkettőnknek megvan a külön hobbija (nem vagyok híve az összenövésnek), de squasholni mindketten szeretünk és havonta 1-szer próbálunk beszorítani egy közös játszmát. :)
7/29 anonim válasza:
főzés, kirándulás, küzdősport, könyvek, filmek, szex, tanulás, sétálás
8/29 anonim válasza:
szex, főzés, honfoglaló az online stratégiai játék
9/29 anonim válasza:
Mindketten járunk beteg gyerekekhez,én mivel gyerek pszichológus vagyok, a párom (aligazgató egy vállalatnál) pedig imádja a gyerekeket és ezért. Állatmenhelyre is járunk,mert az állatokat is nagyon szeretjük. No és persze imádunk utazni. 26l,28f
10/29 anonim válasza:
Kerékpározás, túrázás. Ezeket jó együtt csinálni és nem egyedül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!