Milyen közös hobbid van a pároddal/férjeddel/feleségeddel?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 11:41
11/29 anonim válasza:
Kimondottan közös hobbink nincs, kirándulni, csavarogni mindketten nagyon szeretünk. Neki a filmezés a legnagyobb hobbija, de azt is szoktunk együtt is, külön is.
12/29 anonim válasza:
Gyakorlatilag semmi :)
Nagyon ütjük egymást, én pl. imádok bringázni, úszni, a párom egyiket sem tud.
Én túrázós alkat vagyok, a párom számítógépezős.
De azért kijövünk :D
13/29 anonim válasza:
Túrázás,gombászás és viccesnek tűnhet,de imádunk sárkányt eregetni.:D
15/29 anonim válasza:
Mindketten szeretünk filmet nézni, zenét hallgatni és legfőképpen fényképezni.
16/29 anonim válasza:
Mi átvettük egymás hobbiját, én elkezdtem biciklizni, ő átvette a lovak iránti rajongásomat, ha van alkalmunk (sajnos nem túl gyakran) lovagolunk. Szeretünk kiszabadulni a természetbe, ezért sokat kirándulunk. Ha ezekre nincs idő, nagyokat sétálunk a városban a kutyámmal. Otthon kevesebb dolgot csinálunk együtt, Ő szeret filmet nézni, én inkább olvasok.
17/29 anonim válasza:
A válaszíró 100%-ban hasznos válaszokat ad.
Ilyen van a világon???
18/29 anonim válasza:
Utazgatás és a forma 1 iránti szenvedélyünk ami közös. :)
Minden évben elmegyünk Ausztráliába (Melbourne) nemrég voltunk ott, majd júliusban Németország (Hockenheim) hó végén pedig Mogyoród. És még szeptemberben Olaszország (Monza) és novemberben Brazilia (Interlagos) idény záró.
Nekünk ez a szülinapi, névnapi és karácsonyi ajándékunk. :)
19/29 anonim válasza:
Motorozás, squash, wellness (na ez a ritkán űzött hobbi) :-)
20/29 anonim válasza:
Ja,van még egy! Alvás!!!! Ebből csak ritkán jut nekünk a picúrok mellett! ;-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!