Amikor összeköltöztetek a pároddal mindent tudtál főzni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 13:16
2/30 A kérdező kommentje:
Úgy,hogy bármilyen kaját el tudtál volna egyedül készíteni?!
2012. júl. 4. 13:18
3/30 anonim válasza:
Nem, csak egyszerű ételeket tudtam összedobni (21 voltam, előtte koleszos...):
egyszerűbb levesek zöldségből, spenót, darált húsból minden féle étel, meg tudtam finom palacsintát sütni, és volt egy remek mustáros hús receptem.
Aztán anyukája nyugdíjba ment, ideköltözött, és tőle megtanultam kb. mindent, úgyhogy most már egészen profi vagyok, sütésben is :)
23/N
5/30 A kérdező kommentje:
Nekem anyósommal sosem volt,sosem lesz olyan közömbös a kapcsolatom,hogy én tőle tanuljak dolgokat.
Sosem tudnék tőle segítséget kérni,nem tényleg soha! Nem érzem úgy,hogy annyira jóban lennénk!
Egyszerű kajákat el tudok készíteni,de annyira sok dolgot még nem tudok.
2012. júl. 4. 13:22
6/30 anonim válasza:
De bármi kaját? Anyu főz a legjobban a világon, vagy 30 éve, de mondjuk szerintem nem tudná, hogy pl. a csigát hogy kell megcsinálni.
7/30 anonim válasza:
Én nagyjából mindent el tudtam amit szeretek.olyanokat nem amiket párom szeret de én nem is hallottam róla,de idővel olyanokat is,igaz azokat már a saját izlésem szerint.
8/30 anonim válasza:
Én magamtól tanultam főzni, egy Horváth Ilona szakácskönyv segítségével. Mostanra jobban sütök és főzök, mint anyukám ;) Egyébként szakácskönyvből bármit el tudsz majd készíteni, ha nem szeretnél senkit sem kérdezni.
9/30 anonim válasza:
Igen, tudtam mindent, 13 éves koromtól anyumtól tanultam főzni, mire 20 évesen háziasszony lettem, már simán ment :)
10/30 anonim válasza:
Igen, már előtte is tudtam sok mindent, mert Nagyimmal sokat főztünk-sütöttünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!