Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én vagyok a rossz ember,...

Most én vagyok a rossz ember, mikor ő tette tönkre az egész életemet?

Figyelt kérdés
Soha életemben nem akartam gyereket, ezt párom is nagyon jól tudta, mégis "véletlenül" terhes maradt, én meg fizethetem egész életemben a gyerektartást. Én is hibás vagyok, hogy elhittem neki, hogy bevette a gyógyszert, de ez nagyon tisztességtelen, szánalmas dolog amit csinált. És most én vagyok a rossz, pedig tudta nagyon jól, hogy nem akarok gyereket, sem most, sem a későbbiekben. Ha ő ennyire gyereket akart, akkor miért nem hagyott el engem, és kezdett olyannal aki akar? És még ő volt megsértődve, hogy kiraktam a lakásomból, amihez neki semmi köze.
2012. júl. 3. 19:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom, hogy az együttélésnek mi más lehetne a célja, ha nem a gyermek. Az, hogy együtt zabálunk meg együtt járunk bulizni meg dugunk céltalanul? Az is rendben van egy bizonyos korig. De bizonyos életkorban már illene felnőni. A nő legalább tudta, hogy mit akar. És nem akarta megfogni a pasit, mert tudta, hogy elveszíti, ha gyereket vállal tőle, mégis vállalta. Ahhoz kellett a kurázsi, nem ahhoz, hogy szánalmasnak titulálják. Senki nem ismeri a csajt, de itt már kapásból leribancozták. Én pedig megemelem a kalapomat előtte. Meg a szenvedések előtt, amit ki fog állni míg a gyermekét felneveli ebben a szeretetlen világban.
2012. júl. 4. 09:13
 32/39 anonim ***** válasza:
94%

Most nem azért, de egyáltalán nem lehe tudni, direkt lett-e a gyerek, vagy csak becsúszott. Ismerek olyan embert, aki esemény utáni ellenére született.

Lehet itt indulatoskodni, de ha 100&-ra nem akart gyereket, nem kellett volna másra hátítani a felelősséget ès meghagyni x szàzalék esélyt a "baleseteknek". Vemhesek pedig az állatok, meg a jó édesanyád...

2012. júl. 4. 10:42
 33/39 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező! Ha csak feltételezed, hogy direkt csinálta, szándékosan nem vette be a gyógyszert, de egyébként konkrétan nem tudod, hogy így volt, akkor nem kellene rögtön ősellenségnek és a legaljasabb féregnek nyilvánítani az (ex)párodat.

Igenis, a fogamzásgátló tabletták sem védenek 100%-osan, ezt bármelyik nőgyógyász megmondhatja. Aki mást állít, az nagyon buta. Az óvszer sem 100%-os, egyedül a sterilizálás az. És ezt nem bántásból írom, hanem tényként. Szóval te sem tettél meg mindent annak érdekében, hogy ne legyen gyereked.

Természetesen akkor tényleg aljasnak nyilvánítható a nő, ha valóban szándékosan tett a terhesség érdekében bármilyen lépést, holott tisztában volt a hozzáállásoddal. Ezt nőként mondom.

Viszont a gyermek semmiről nem tehet. Legfeljebb nem veszed a nevedre. Az sem biztos, hogy az anyja kérni fogja tőled a gyerektartást. Vannak olyanok, akik önerőből nevelik fel a gyermeküket és büszkeségből nem kérnek segítséget, mondván "egy ilyentől nem kell semmi, aki így viselkedett velünk".

Csak aztán később nehogy megbánd a döntésed..

26/N

2012. júl. 4. 10:44
 34/39 anonim ***** válasza:
91%

Azt nem értem, hogy ha valóban nem akartál soha gyereket, és ezután sem akarsz, akkor mi a jó francért nem TE gondoskodsz arról, hogy ne is lehessen, és kötteted el magadat??

Ja, és egyébként elítélem az ilyen nőket, mert undorítónak találom, de az éremnek 2 oldala van... Ugyanúgy te is gondoskodhattál volna a fogamzásgátlásról...

2012. júl. 4. 22:02
 35/39 anonim ***** válasza:
16%
az ilyen eset csak a "ravasz nő + naív pasi" kombinációnál következik be.
2012. júl. 5. 00:20
 36/39 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező,

légy szíves áruld már el ha te annyira 100%-ig biztos voltál benne hogy sem tőle sem mástól nem akarsz gyereket, miért nem mentél el egy művi beavatkozásra, ahol elkötnek?

Probléma egész életedre meg lett volna olda... Most nem háríthatnád az egész felelősséget a nőre. Tőle se szép, nem mondom de 50%-ban te is hibás vagy ebben miért írod a kérdésben hogy ő tette tönkre az életed? legalább annyira a te hibád is mert megakadályozhattad volna, és még csak szólni se kellett volna neki, ő meg hadd felejtse el bevenni a gyógyszert úgysem tudott volna úgy teherbe esni bár a játszámázás sosem szép dolog.

2012. júl. 5. 10:55
 37/39 anonim ***** válasza:
17%

Érdekes pár ember hozzászólása!

Aljas dolog kihasználni a másikat a tudta nélkül.A kapcsolatot úgy kezdték,hogy no gyerek.akkor mire fel nem szedett gyógyszert a hölgyemény?

Tudom,a kérdező elköthette volna magát,de gondolom ha van egy kapcsolat ahol meg lehet egymásban bízni 100 %-ban,akkor nem került szóba.

A másik.Miért is ne lehetne úgy felnőni és egy társsal leélni egy életet,hogy nincs gyerek?

Lehet leszbin,lehet homokosan,lehet bénán,lehet okosa,lehet bután leélni,de gyerek nélkül nem?

Hülyeségek tömkelege.

2012. júl. 27. 10:29
 38/39 anonim ***** válasza:
17%
De arról szó nem esett, hogy nő nem védekezett egyáltalán. Ha szed bogyót, akkor is becsúszhat egy gyerek. A kérdező sérelmezi, hogy a nő megtartja a babát és vádaskodik. Senki nem lehet biztos abban, hogy szándékos átejtés történt, főleg nem a válaszolók.
2012. júl. 27. 11:28
 39/39 anonim ***** válasza:
96%

"A kapcsolatot úgy kezdték,hogy no gyerek.akkor mire fel nem szedett gyógyszert a hölgyemény?"

Talán mert nem ő nem akart gyereket, hanem a pasi. Milyen hozzáállás ez az "én nem akarok gyereket, ezért szedj te valami vackot, ami beavatkozik a tested működésébe"?

2012. júl. 29. 01:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!