Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek szül az az ember gyereke...

Minek szül az az ember gyereket, aki aztán az egész életét megkeseríti azzal, hogy a link apjához hasonlítgatja, szidja, amiért az apja természetét örökölte és mindezért el akarja zavarni otthonról? !

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 21:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon el vagy keseredve.Mi történt?

Én nem tennék ilyeneket a gyerekeimmel,pedig egyedül nevelem őket.

2009. ápr. 18. 21:39
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Sokszor a szülő a gyerekén vezeti le a saját csalódásait, kudarcait.

Csalódott, mert rosszul választott párt és a te nevelésedet egyedül kellett megoldania.

Természetesen nem ezt érdemelnéd, és ez nem helyes így.

Nem írtál részleteket, úgyhogy csak nagy vonalakban erre tippelek.

2009. ápr. 18. 21:44
 3/11 A kérdező kommentje:

Az apám 12 éve úgy lépett le, hogy két heverőt hagyott ott nekünk. De azelőtt se láttam sokat, reggel ment, este jött. Azóta meg talán négyszer, ha találkoztunk, pedig két utcányira lakik. Van két idősebb gyereke az első feleségétől, mindig csak azokkal törődött.

Anyukám utána férjhez ment, de az se volt egy főnyeremény. Alkoholista lett a pasi és kidobtuk. Azóta csak én vagyok itthon (lassan 24 leszek) és mindenbe beleköt, amibe csak tud. Ha megvakarom a fejemet, biztos korpás vagyok. Ha a nyakamat vakarom meg, menjek bőrgyógyászhoz. Allergiás vagyok és nyáron sokat tüsszögök, az is az én hibám. Gyakran kell fogorvoshoz mennem, az is az én hibám. De még a ferde gerincem is az én hibám. Vagyis mindezt a h.lye apámtól örököltem.

Ha meg azt mondom, hogy ő állt össze vele, nem én, felháborodik.

Mióta barátom van, még jobban piszkál.

Egyszer megkérdeztem, hogy mit gondol, elég-e a víz a levesbe, amit éppen főztem. Erre úgy leordította a fejemet, hogy ott is hagytam a konyhában...

Ma meg azt közölte, hogy mondjak fel az osztrák munkahelyemen és költözzek a barátomhoz (300 km-re innen), mert már nem bír velem együtt élni. Hát megőrültem én, hogy otthagyom az osztrák melómat? Nem egy álommunka, de legalább jól keresek vele. Menjek el oda, ahol a mai időkben biztosan nem lenne munkám?

És mindehhez még hozzátette, hogyha elmegyek, elviszi elaltatni az összes macskánkat, mert ő nem tud (pontosabban nem akar) gondoskodni róluk egyedül.

Csak ezért nem hagytam itt még eddig, mert imádom a macskáimat, ők is engem szeretnek jobban, hozzá sose mennek oda játszani meg dorombolni. Fel se tűnik neki, ha valamelyik beteg. Ha meg elviszem őket orvoshoz, akkor fel van háborodva, hogy mennyi pénzt kiadok rájuk (tényleg sokat, de kit érdekel, amíg van rá pénzem). Idegenek előtt meg ő a nagy macskaimádó, aki él-hal a macskáiért! Ja.

Magammal vinni sajnos nem tudom őket, itt meg nem hagyom egyiket se, csak egyszerűen nem értem, hogy miért rajtam kell leverni az ő hibáját, hogy egy lehetetlen alakot szedett össze. Kértem én, hogy szüljön neki gyereket?!

2009. ápr. 18. 22:04
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Elég valószínűnek tartom, hogy nem véletlenül hagyták ott a férfiak az anyádat. Olvass be neki. Szerintem egyszerűen nincs kin "bosszút állnia", ezért minden mérgét rád fröcsögi, holott magába kellene néznie inkább.
2009. ápr. 18. 22:08
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Sziaa, szinte hasonló helyzetbe vagyok én is, annyi különbséggel hogy velem néha jó fej, meg hogy apa még segít minket néha anyagilag.

Én 16vagyok. Azóta anyának van egy pasija, és sokszor szidják apát, akit én megvédek(aki nincs ott nem kell szidni), erre azt kapom hogy akkor menj és ragadj össze vele, vagy hogy akkor ülj a f@sz@ra..nem mondom, elég szarul esik ez:(

Nekem is sokszor van olyan hogy valami semlegeset kérdezek tőle(mint te a levesest) és elkezd velem ordibálni..én ilyenkor vagy végig hallgatom, de ha én se vagyok jó kedvembe akkor feldühödve otthagyom.

Előttem sokszor élték a magánéletüket, magyarázva azzal hogy ő is ezt látta otthon..de én ezt lesz@rom, én se leszek ilyen a gyerekemmel, hogy megundorodjon a szexualitástól.

Sokszor azt se tudom hogy épp milyen kedvébe találom..van hogy próbálok vele érzelemmentesen beszélni, amire ő felháborodik, hogy olyan vagyok mint az apám, és hogy én pont olyan vagyoik mint egy férfi(amúgy meg ha azt nézzük hármónk közül/ő a pasi meg én) én vagyok a határozottabb, a pasi egy nyámnyila, anyu meg hagyja magát irányítni..).

Meg sokszor azért van a hiszti,m er tő a másik szobából kiabál valamit, én meg nem ugrok azonnal, képes felhívni hogy menjek oda..:/ Folyton ugráltatva vagyok, és rengeteg feladat hárul rám, és én is mindig azt kapom hogy ugyanolyan vagyok mint az apám, ugyanúgy szövegelek, stb. De ilyenkor én is az tmondom hogy hát te szültél tőle erről nem én tehetek, nem kértem meg rá egyszer se..(örülök hogy ő az édesapám, mert nagyon szeretem őt, de ettől még nem kértem rá).

2009. ápr. 18. 22:18
 6/11 anonim ***** válasza:
előző vok, annyit hagy kérdezzek már meg hogy a te anyukádat is mindig megcsalják a férfiak?
2009. ápr. 18. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyám is ilyen.Sajna tiszta küzdelem volt az élete,de ha szépen mondom neki,hogy arról nem én tehetek megharagszik.Igaz mondás az hogy:Nem a gyerek kéri magát a világra!
2009. ápr. 18. 22:20
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem, nem csalták meg. Apukám mindig ilyen magánakvaló volt, jobban szeret egyedül lenni, ezért ment el. Én is szeretek egyedül lenni, megőrülök, ha napokig itt van a nyakamon anyukám... Na, mindegy.

A férje se csalta meg, az csak szimplán alkoholista lett. Előttünk is az volt, egy ideig leszokott, de aztán újrakezdte.

Most van egy barátja (pontosabban 4 éve). Az meg nős...:)

2009. ápr. 18. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Értem, én is ilyen magamnak való vagyok, az ajtót is mindig magamra zárom, ami szintén irritálja..állítolag ebbe is olyan vok mint apa..
2009. ápr. 18. 22:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia, hat valahogy probalj meg elkoltozni tole! Az osztrak munkahelyed Magyarorszagon van, vagy kint?

24 evesen mar felesleges tovabb turnod, hidd el nem minden a penz. Most arra gondolok, hogy otthon ingyen lakhatsz gondolom, es ugy gondolod nem berelsz lakast, szobat magadnak. Pedig hidd el tobbet erne egy lakast berelned es nyugalomban elned, mint igy! Igy csak tonkreteszed magadat, az idegeidet, kinek jo ez?

Megfogod szerintem banni, hogy egy fedel alatt elsz vele meg mindig. En tuti elkoltoznek tole, sokkal tobbet er a nyugalmam, a szabadsagom. Plane igy neked, hogy csak magadert vagy felelos, gyereked meg nincs.

Koltozz el, es csokkentsd vele a kapcsolatodat.

2009. ápr. 19. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!