Most én vagyok a rossz ember, mikor ő tette tönkre az
egész életemet?
Figyelt kérdés
Soha életemben nem akartam gyereket, ezt párom is nagyon jól tudta, mégis "véletlenül" terhes maradt, én meg fizethetem egész életemben a gyerektartást. Én is hibás vagyok, hogy elhittem neki, hogy bevette a gyógyszert, de ez nagyon tisztességtelen, szánalmas dolog amit csinált. És most én vagyok a rossz, pedig tudta nagyon jól, hogy nem akarok gyereket, sem most, sem a későbbiekben. Ha ő ennyire gyereket akart, akkor miért nem hagyott el engem, és kezdett olyannal aki akar? És még ő volt megsértődve, hogy kiraktam a lakásomból, amihez neki semmi köze.
#10: Mert a tabletta is csak 99%-ban (vagy valami hasonló %-ban) hatásos. Azért mert te nem estél még teherbe tabletta mellett, mással még előfordulhat, sőt elő is fordult.
2012. júl. 3. 20:17
12/39 anonim válasza:
Nem egész életedben fizeted a gyerektartást, hanem addig, amíg nappali képzésben tanul, viszont egész életedre a gyereked lesz. Lesz egy utódod, aki felerészben hordozza a jó és rossz tulajdonságaidat, és akire esetleg büszke is leszel. Mit tennél a pénzeddel, ha mégsem kellene gyerektartást fizetned? Akkor talán megmaradna? Neked miért nem tűnik a legértelmesebb feladatnak, hogy felnevelj egy gyereket, aki a te húsod-véred? Ha már megtörtént és a gyerek is útban van erre a világra, akkor te apa leszel, ha akartad, ha nem. Más évekig kínlódik meg hajlandó a más gyerekét nevelni csak hogy utódja legyen, te meg megtagadod. Nem tudom, de férfi létedre kidobod az asszonyt, aki a te gyermekeddel viselős... És most boldog vagy? Ne nekem válaszold meg, hanem magadnak.
2012. júl. 3. 20:17
13/39 anonim válasza:
ne vedd a nevedre. így minden alól mentesülsz. és nem is vagy köteles a nevedre venni. hacsak meg nem fog téged a lelkiismeretfurdalással...
2012. júl. 3. 20:20
14/39 anonim válasza:
"Nem tudom, de férfi létedre kidobod az asszonyt, aki a te gyermekeddel viselős"
Szerintem meg örüljön, hogy nem rúgott rá még kettőt.Ez azért nem így megy.Direkt teherbe esik, és mivel apa lesz minden meg van bocsájtva? Vállalja egyedül, lakjon az anyjánál, remélem az is ad neki egy maflást,hogy ilyen ostoba volt.
2012. júl. 3. 20:21
15/39 anonim válasza:
Ha ezt a gyereket te csináltad, vállalnod kell a következményeket. Akkor is ha átejtettek. De ha tényleg nem kell gyerek, kőttesd el magad és akkor nem tudnak átejteni.
2012. júl. 3. 20:22
16/39 anonim válasza:
Így van, vállalnod kell a következményeket. A BTK szerint 5-15 évet. Fél lábon is kibírod.
2012. júl. 3. 20:24
17/39 anonim válasza:
a nevedre sem szabad venni, de még az apaságot sem szabad elismerni. és akkor azt hiszem mentesülsz jópár dolog alól. de a nő perelhet a gyámüggyel, meg sorolhatnám. ennek utána kell járni.
de neked amúgy mi a szándékod?
el lehet vetetni még?
mert az én volt párommal is volt ilyen eset, hogy egy 16 éves lány terhes lett tőle, állandóan az ex után rohangált, nem hagyta békén, az ex menekült, nem hívta, stb, a csaj így elvetette. de ha tartod a kontaktot, akár veszekedés szinten is, nem fogja. csak amikor belegondol, hogy egyedül lesz babával...
2012. júl. 3. 20:37
18/39 anonim válasza:
Viselős? Az állatok viselősek, már ne is haragudj.
Azon kívül igen, teljesen jogos a kérdező reakciója. Megbeszélték, hogy nem szeretne gyereket, ő meg úgy dönt önhatalmúlag, hogy hát mégis lesz gyerek. Ez nem így megy.
19/39 anonim válasza:
*19
20/39 anonim válasza:
Bocs,de én is tabletta mellett lettem terhes(mondjuk mi szeretünk volna gyereket,csak később)
A sem a gyerekkel,sem az anyjával nem vagy köteles tartani a kapcsolatot,(ha nem akarod),gyerektartást viszont kell fizetned(ha a DNS vizsgálat igazolja az apaságot)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!