Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én vagyok a rossz ember,...

Most én vagyok a rossz ember, mikor ő tette tönkre az egész életemet?

Figyelt kérdés
Soha életemben nem akartam gyereket, ezt párom is nagyon jól tudta, mégis "véletlenül" terhes maradt, én meg fizethetem egész életemben a gyerektartást. Én is hibás vagyok, hogy elhittem neki, hogy bevette a gyógyszert, de ez nagyon tisztességtelen, szánalmas dolog amit csinált. És most én vagyok a rossz, pedig tudta nagyon jól, hogy nem akarok gyereket, sem most, sem a későbbiekben. Ha ő ennyire gyereket akart, akkor miért nem hagyott el engem, és kezdett olyannal aki akar? És még ő volt megsértődve, hogy kiraktam a lakásomból, amihez neki semmi köze.
2012. júl. 3. 19:47
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
66%
Ez egy nagyon szép szó. Viselős. Terhesnek mondják mostanában, mert inkább érzik tehernek, mint annak, hogy viseli a sorsát. Mert a nő sorsa a gyerek. A férfié is. Az állatokat pedig ne keverd bele. Tanulhatnátok tőlük. Viselkedni például. Még a madár is, ha már együtt nászkodtak ott marad a tojóval és segít felnevelni a fészekaljat. Szabad élet kell,azt akartok mindannyian férfiak, aztán rátolni a felelősséget a nőre. Kimondod, hogy nem akarok tőled gyereket, de azt amitől gyerek születik megteszed vele...Ilyenkor eszembe jut a régi lányanyák sorsa az angyalcsináló időkből, meg a mostaniaké, a steril műtőkben végrehajtott abortuszok idején. Olyankor hol voltak a férfiak? És most hol vannak?" Kiraktam a lakásomból, amihez neki semmi köze..."Addig jó volt, míg élvezkedni lehetett vele... Addig szép szerető volt.
2012. júl. 3. 20:55
 22/39 anonim ***** válasza:
34%
Az ilyen nőt inkább a fekete özvegyhez hasonlítanám, nem egy csiripelő madárkához.
2012. júl. 3. 21:00
 23/39 anonim ***** válasza:
70%

én sem értem az ilyen férfiakat. ha tudod, h egyáltalán nem akarsz gyereket, és nem akarod, h bárki átejtsen, akkor van rá megfelelő módszer. az egyik a gumi, a másik a vazektómia.

ha viszont meghagyod magadnak a menekülési útvonalat, hogy netán, ha 40 évesen majd gyereket szeretnél, akkor lehessen, hát, sajnos viselned kell a következményeit...

persze az lányt sem védem, benne is lehetett volna több tisztesség.

2012. júl. 3. 21:12
 24/39 anonim ***** válasza:
66%
Én sem védem, de a mai férfiakból úgy kell kibulizni a gyereket. "...sem most, sem a későbbiekben."Közel a 40-hez is azt mondja némelyikük, hogy nem érzi magát érettnek az apaságra. Évek óta együtt élnek, a nő órája pedig ketyeg, nincs más megoldása, mint trükközni, mert ha arra várna, hogy a férfi érettnek érezze magát az apaságra, akkor várhatna halála napjáig.Mintha félnének a felelősségtől. Az asszonyok legtöbbje pedig már amikor megfogan, sejti,hogy ő a gyerekkel magára fog maradni, mégis vállalja. Melyik is a gyengébbik nem?
2012. júl. 3. 21:21
 25/39 anonim ***** válasza:
34%
jaj most ne kelljen már arról vitatkozni, hogy egy nő gyereket akar, mert az a sorsa, akkor önhatalmúlag teherbe esik, a másik felet meg nagyba letojja. Hol itt az egyenlőség? Egy gyerek egyenlő részben a férfié meg a nőé, de itt a nő kisajátítja magának, mert szexelni van ész, nem bevenni a tablettát van ész, ez a legkönnyebb. Nem tudom mit kell védeni az ilyen önbecsülés mentes nőket, akik valószínűleg egész életükbe másokon élősködtek, most meg a legegyszerűbb módszerhez folyamodnak, teherbe esnek. Ilyet minden nő tud, most ezért meg kéne dicsérni, hogy sikerült neki? Csak mert ő gyereket akar, mert ketyeg az órája? Szüli az anyjának, meg az önkormányzatnak. Bravó. Nem kell a nevedre venni kedves kérdező. De a gyerek tényleg nem tehet semmiről, sajnálatosan.
2012. júl. 3. 21:35
 26/39 anonim ***** válasza:
76%
25.! Feltételezem, hogy nem egy egyéjszakás kaland alkalmával jött össze a baba, hanem a nő már sok időt eltöltött a kérdezővel, mielőtt rászánta magát erre a lépésre. Ha úgy kellett kidobni a lakásból feltételezhető, hogy együtt is éltek. Egy stabil kapcsolatban pedig bátran vállalható egy gyerek, főleg, hogy nem tinikről van szó, hanem önálló egzisztenciával rendelkező felnőttekről.
2012. júl. 3. 21:46
 27/39 anonim ***** válasza:
51%
igen, lehetne, de ha nem akarja?? Mert van pénz, meg van szex, meg együtt él két ember, akkor kötelező a baba? ez meg a legaljasabb, hogy tisztába volt a nő a másik szándékával, miszerint ő nem kíván gyereket, és mégis figyelmen kívül hagyta. Nagyon nagy lehet a bizalom!
2012. júl. 3. 21:49
 28/39 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként nem hiszem, hogy tönkretette ez a nő az életedet. A gyereket vagy a nevedre veszed, vagy nem. Gyerektartást, annyit állapít meg a bíróság, amennyi a kereseted alapján megállapítható. Nem te fogsz éjszakázni a gyerekkel, nem te fogsz orvoshoz szaladgálni vele, ha beteg lesz, és valószínűleg nem fogsz aggódni miatta. Te csak tartsd meg az életedet és élj magadnak boldogan akár gyerektelenül, mert így már lesz is gyereked meg nem is. Ahogy akarod.
2012. júl. 3. 22:08
 29/39 anonim ***** válasza:
81%
21-essel és 24-essel és még sok mással egyetértek, kérdező akkor miért nem te gondoskodtál a fogamzásgátlásról?Ezt is bevarrtad a nő nyakába,te miért nem tettél ellene?Akár el is köttethetted volna magad,miért nem?És most te rinyálsz itt?Igen,te vagy a rossz ember!
2012. júl. 4. 01:13
 30/39 anonim ***** válasza:
94%
Mégis hogy esett teherbe? Kiszúrta a gumit, vagy te is azok közé tartozol, akik nem védekeznek, aztán az újdonság erejével éri őket, hogy a szexből gyerek lehet? Nem "tönkrement az életed", hanem levonják a fizetésed 20%-át 18 vagy 23 évig, de ahogy felettem is írták, nem neked nő duplájára a hasad, nem te hánysz minden reggel, nem neked szakad félbe a karrieredtől elkezdve minden. Ha biztos vagy benne, hogy a tiéd a gyerek, akkor írd alá a papírokat, különben utólag veled fizettetik ki a DNS vizsgálatot. És ne ragaszkodj ahhoz, hogy a nevedet viselje a gyerek, ez csak olyannak jár, aki neveli is azt a gyereket, nem annak, aki lelép. És köttesd el magad, akkor máskor nem lesz ilyen.
2012. júl. 4. 02:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!