Te mit tennél, ha az az ember, akit legjobban utálsz az egész világról egy házban lakna veled és pont az anyád lenne?
Amiota megszulettem nem birjuk egymast. Vagyis rendesen utálom es ő is engem, és ezt rendesen ki is nyilvánitja. Mondja hogy utál, hogyha ram néz, meg ne is szóljak hozzá, mert elég hogy hozza szóljak, hogy kiakadjon.
Ez nem zavar, mert en is igy vagyok vele, amig felvettem a sertő megjegyzéseit, x_ar életem volt, tönkretette az egész gyerekkoromat, nem volt semmi önbizalmam, mindenért engem tolt le, ha nem is voltam hibás. Akkor kezdtem talprállni csak, mikor már nem vettem föl,amit mond.
Ráadásul a nagymamám is egy ilyen gonosz perszóna, és egyházban lakik velünk és ketten együtt összefognak. Persze nem hallgatok mostmár rá, sokszor veszekedünk és megnyegetett, h ha nem változok akkor kidob,mikor 18 leszek. Ő persze nem akar változtatni a stilusan es igy rondan beszél meg minden, és elvarja hogy en szepen beszeljek vele, megadjam a tiszteletet, hogyha ideges nezzem el neki. En megpróbáltam ezt, de ő akkor is folyton kötött belém. Még a horoszkópban is azt irja, hogy ki nem allhatjuk egymást.
Még kihagytam, hogy hisztérikus kitörédei miatt már a bolondok házában is volt..onnan is nagymamám szedte ki. Hát anya az ilyen?
nem, én soha nem lennék ilyen :) totál ellentéte vagyok anyámnak, és a gyerekem a barátom kell legyen majd és nem az ellenségem. amúgy lehet igazad van, az öntörvénnyel kapcsolatban. bár sehogy sem tudom megoldani vele a problémáinkat, mert nem képes kommunikálni..
ám első válaszoló, nem tudnék elmenni konviktusba messzire, mert nagyon szeretem itt az osztályomat és a barátaimat is. és nemhiszem adna rá pénzt. : /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!