Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem miért nem tud...

A nővérem miért nem tud örülni a boldogságomnak?

Figyelt kérdés

A barátom nálunk töltötte a hétvégét és a nővérem állandóan morgott meg beszólogatott.

Például reggelinél amikor a barátommal puszikodtunk akkor is tette a megyjegyzéseket.

Miért nem tud örülni, hogy van barátom?

Arról nem én tehetek, hogy ő egy kicsit előnytelen külsejű és nincs barátja.

2012. júl. 3. 15:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én, akit szeretek, azt mindig szépnek látom, és nem írok rá olyat, hogy előnytelen külsejű és ezért nincs barátja. Én amikor mindig idejött a barátom sosem mondtam volna ilyet a húgomra, és őt nem is zavarta soha. Ha nincs barátja, azért nincs mert még nem találta meg azt aki hozzá illik. Főleg ha azt vesszük, hogy mindenkinek vagy egy párja. Ne csodálkozz, hogy ilyen veled, mert a természeted az, ami ilyenné teszi, és nem az ő külseje. A te egész korosztályod el van cse..ve.
2012. júl. 6. 15:24
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is utáltam, amikor a bátyám minden nőjét ide hordta hozzánk. Nem azért, mert irigy voltam, hanem azért, mert az ember legalább otthon legyen kényelmes, és legalább ott ne kelljen már tartania magát. És mivel folyton idegen csajkák rohangáltak az amúgy is kis lakásunkban...gondolhatod. Az ember még egy jót szarni sem tudott (bocsánat a fogalmazásért)

Az meg nekem sem tetszik, ha a párocska folyton nyalja egymást mindenki előtt. Egy-két puszi még biztos nem zavar, de az állandó nyalakodás már sok. Az intimitás legyen a hálószobába való.

De remélem, hogy ez a kérdés csak kamu.

2012. júl. 6. 16:11
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Az igazán boldog párok általában nem érzik szükségét annak, hogy mások előtt tegyék az agyukat, és egymásra másszanak. Arra sincs szükségük, hogy azt érezzék, hogy a másik irigykedik rájuk. Aki ezt csinálja, az MINDIG kompenzál valamit. Én egyébként nem morogtam volna a helyébe, hanem elküldtelek volna az asztaltól titeket, amíg én eszem. Vagy elmentem volna onnan. Ugyanis alkalmatlanok vagytok a másokkal való együttétkezésre, mert nem vagytok tekintettel másokra... pl. azt hogy valaki szeret nyugodtan enni és nem a másik cuppogását hallgatni evés közben. Még nem is hallottam ilyen paraszt párról, mint ti vagytok. Én is többször voltam a különböző exbarátaimnál vendégségben, de soha nem süllyedtem olyan mélyre, hogy a családtagjaik, szüleik, testvéreik előtt enyelegjek vele. Ez nem prűdség, hanem a másik felé kinyilvánított MINIMÁLIS tisztelet.
2012. júl. 6. 17:00
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Na hát én most elképzeltem, hogy mi lenne ha az öcsémnek lenne egy kis barátnője, és hétvégén amikor az ember reggelizik őket kellene nézni hogy nyalják egymást. Az ember 15 percig reggelizik általában, azt a 15 percet meg nem lehet kibírni puszilkodás vagy akármi más nélkül?

Egyszerűen csak zavaró az egész szitu, nem rád irigy!

23N és 6 éve kapcsolatban:)

2012. júl. 6. 20:40
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

"Az igazán boldog párok általában nem érzik szükségét annak, hogy mások előtt tegyék az agyukat, és egymásra másszanak. Arra sincs szükségük, hogy azt érezzék, hogy a másik irigykedik rájuk."

Szerintem, nem teszik az agyukat, hanem szeretik egymást.

Nem mindenkiben merül fel, mikor megcsókolja azt akit szeret, hogy jajj most kit bántok meg, jajj most mit fognak gondolni, vagy hogy de jó, most valaki irigykedni fog ránk. Csak szimplán szeretik egymást és ezt kifejezik. Hogy másnak nem tetszik, azt meg le kell sz*rni, én is azt tenném a helyükben.

2012. júl. 6. 20:49
 26/28 anonim ***** válasza:

23 Kimondtad a frankót.

Én azt tapasztaltam,hogy azok a párok,akik odadörgölik a másik orra alá azt,hogy ők milyen boldogok,azok nagyon csúnyán szakítanak,mert igazából nem szeretik egymást,csak a hencegés meg az egójuk miatt vannak együtt.Én nem vagyok irigy az ilyen párokra,mert úgyis megszívják.Akik igazán szeretik egymást,azok nem csinálják ezt,főleg nem olyan előtt,akiről tudják,hogy fájdalmat okoznak neki.Szóval gratulálok neked és annyira örülök neki,hogy nekem nincs ilyen gonosz testvérem.Végül még annyit,hogy az,hogy a húgod előnytelen külsejű,még nem biztos,hogy hátrány.Még az is lehet,hogy ő talál valakit,aki egész életen át szeretni fogja,téged meg 30 évesen otthagynak 3 gyerekkel.Nem kívánok ilyet senkinek,neked sem,akármennyire is gonosz vagy a húgoddal,de szerintem nem érdemes ennyire leírni embereket,mert még bármikor fordulhat a kocka és az is lehet,hogy akkor ő lesz nyeregben,te pedig a padlón.

2012. júl. 6. 22:38
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

fúj, de gusztustalan vagy kérdező...

elmondanám neked, nekem is nővérem van ,mindig is ő volt a csinos meg a szép.Én is szép vagyok de husi. Mindig futottak utána, most viszont nekem van 8 hónapja barátom (neki még ilyen hosszú kapcsolata nem is volt) ,mert neki semmi nem jó és keserű nagyon, pedig még mindig szép.

Arra nem gondoltál,hogy zavarja, hogy ti úton útfélen leálltok pusziszkodni meg jaj nem én szeretlek jobban nem én szeretlek jobbant játszani?

2012. júl. 16. 01:56
 28/28 anonim ***** válasza:
Gondolom a nővéred egy ocsmány, irigy patkány.
2013. febr. 26. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!