Mért csinálja ezt a nővérem?
Ragadd meg a nyakánál a ruhát és fenyegesd meg. Mi az, hogy megüt?
Van valami gyenge pontja? Mondjuk nincs pasija de szeretne, vagy valami? Mert akkor a gyenge pontjánál kell jól megalázni. Bátyám iszonyat szemét volt vele, kb ezeket csinálta mint a te testvéred, csak ő felnőttként míg én gyerek voltam, és megtanultam aljasul támadni. Javaslom itt az ideje elkezdeni keresni a gyenge pontját..
Pedig ott kell megragadd. Mondja csak otthon, de te meg a pofont mondhatod el :) Meg, hogy egész úton megalázott.
És ezentúl bármit bepofázik, vezesd le neki szépen, hogy azért mert egy hájas disznó, a kisebbségi komplexusait nem rajtad kellene levezetnie. De ezt olyan hangosan, hogy mindenki hallja. Ha nem bánt téged, akkor legyél vele kedves. Ha bánt, akkor legyél vele aljas. Így megtanulja, hogy ha rendes, akkor te is az vagy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!