Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért nem szerethet a nővérem,...

Azért nem szerethet a nővérem, mert túl nagy köztünk a korkülönbség?

Figyelt kérdés
16 év van köztünk, ő most 36 éves. Anyu második házasságából születettem, a nővérem hamar elköltözött, azt mondja, hogy miután megszülettem, őt teljesen ignorálták és kitúrták a családból és hogy őt már nem szerette az anyánk, nem törődött vele, mikor kamasz volt. Ezért engem sem szeret, sok barátja van, csak velem nem akar elmenni soha sehova, meg nem foglalkozik velem. Ez mitől lehet?
2012. ápr. 30. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A válasz benne van a leírásodban:)Azért,amit mondott:)
2012. ápr. 30. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg benne van:"őt teljesen ignorálták és kitúrták a családból és hogy őt már nem szerette az anyánk, nem törődött vele" A sérelmei miatt ilyen.Sajnálom.:/ Nem a korkülönbség az ok szerintem.

20l(hugom meg 2éves lesz,de majd törekszem rá,hogy nagyon jó viszonyunk legyen a későbbiekben is)

2012. ápr. 30. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Az hülyeség, hogy azért nem szeretne, mert nagy a korkülönbség. 17 éves vagyok és egy 2 éves húgom van, és imádom a kiscsajszit. Azért nem szeret, mert nem foglalkoztak vele és kitúrták a családból. (Amiért mellesleg nem téged kellene utálnia, hanem az édesanyját, mert te erről nem tehetsz...)

17/L

2012. ápr. 30. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy érezte, hogy őt nem szeretik. Ennyi nem elég neked? Attól még, hogy elköltözött,te tehettél volna a kapcsolatotok érdekében valamit!
2012. ápr. 30. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:

nem azért nem szeret mert nagy a korkülönbség.! köztem és a nővérem között 17 év a korkülönbség, a bátyám és köztem pedig 18 év mégis nagyon szeretjük egymást és segítünk egymásnak ahogy tudunk. tehát a baj nem a korkülönbséggel van hanem azzal amit te is leírtál.: " őt teljesen ignorálták és kitúrták a családból és hogy őt már nem szerette az anyánk, nem törődött vele, mikor kamasz volt " bár ezért tényleg nem rád kellene haragudnia

18/L

2012. máj. 1. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!