Szülőként ti mit szólnátok ahhoz, ha a 18 éves lányotok bejelentené, hogy van egy párja, aki 26 évvel idősebb nála?
hát jobban teszi a lányom, hogy ha én elém ilyennel nem áll, de az apja se hagyná szó nélkül
Az baszna még csak be, hogy a lányom idősebb emberrel lenne mint én vagyok. A gyerekem testét ne használja senki, majd kitekerném a csávó nyakát.
Anya vagyok és a lányom veled egyidős.Idén lesz 18 éves.
Bár én felnőtt nőként kezelem,és már régen nem szólok bele az életébe,de ha tanácsot,segítséget kér,örömmel segítek.Ha a lányom elém állna,hogy majdnem 30 évvel idősebb férfi a párja aki az apja is lehetne,én első reakció,hogy bevonulnék a szobámba és sírnék,hogy hol rontottam el a nevelését.Mivel 18 éves így csak tanácsot adhatnék neki,és elmondanám,hogy nagyon-nagyon megfogja bánni.Azért közel 30 év korkülönbség az iszonyú sok,és pár után ki fog ütközni.Visszatartani ha akarnám sem tudnám,mert 18 évesen nem lenne rá jogom,hogy irányítsam az életét.De mélységesen bántana a dolog-Főleg azért mert idősebb lenne a pasas mint én.(köztünk csak 20 év van.)Még az apjánál is idősebb..
elmondanám a lányomnak hogy a fickónak kapuzárási pánikja és és eszébe sincs elválni a feleségétől csk arra jó a lányom hogy jól meg...
majd kapna két nagy pofont, a fickót meg elküldöm melegebb éghajlatra.
Csillagom nehogy azt hidd hogy komolyan akar tőled valamit, sajna anyukád nem mesélte el ezek a középkorú urak hogyan működnek pedig nem rejtély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!