Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőként ti mit szólnátok...

Szülőként ti mit szólnátok ahhoz, ha a 18 éves lányotok bejelentené, hogy van egy párja, aki 26 évvel idősebb nála?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert én vagyok a lány ebben a helyzetben, és nem merem elmondani a szüleimnek ezt. :)

2012. ápr. 14. 21:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
55%
Szia, én csak most olvastam el a kérdést és a válaszokat. Szerintem a többiek sem rosszindulatból írták, amit. Csak tényleg nem az az általános, hogy hosszú jövője van egy ilyen kapcsolatnak. 5 év, akkor gondolom, összeköltöztetek. De így hogy tudod a párod eldugni a szüleid orra elől?
2017. szept. 18. 19:31
 62/66 anonim ***** válasza:
56%
én 19 vagyok. párom 42. nemsokára házasodunk. nem mindenki a aberrált.....
2017. szept. 18. 23:40
 63/66 anonim ***** válasza:
55%

Van egy rokonunk, aki így járt.

Azt mondja, sokat sírt, de nem tud mit tenni, úgyis hiába tiltaná meg a lányának. És igaza is van.

2017. szept. 19. 00:16
 64/66 anonim ***** válasza:
18%
Sajnos az van, hogy tök mindegy, mit mond a pasi, biztos, hogy nem vesz komolyan. Én is sokáig apakomplexusos voltam, tudom, mit beszélek. Pedig nekem nem nős fickóval volt dolgom, de lényegtelen, ugyanúgy nem vett komolyan egy percig sem. Dugni persze jó nekik a friss pipihús...
2017. szept. 19. 00:19
 65/66 anonim ***** válasza:
59%
Ha szerencséd van, nem kell egyszerre pelenkáznod a gyereked és a párod.
2017. szept. 19. 10:37
 66/66 A kérdező kommentje:

Én már rég másik városban élek a párommal, szüleimmel pedig nagyon ritkán találkozom, amikor 18 évesen kiírtam ezt a kérdést akkor még gondoltam rá hogy talán beavatom őket a magánéletembe, de azóta már sok év eltelt.

Amúgy én is láttam azért a jóindulatot is a legtöbb válasznál, ők csak másképp látják a dolgokat.

Aki szerint pedig nem vesz komolyan, csak szexre kellek, ezt már öt éve is írták elég sokan :), szerintem sok ember megirigyelhetne egy olyan hat éve tartó szerelmet, mint a miénk.

Az utolsó válaszra pedig csak azt tudom mondani, hogy egy ereje teljében levő férfiról beszélünk, és ha bármi baja esne és beteg lenne egyszer, én mindig törődnék vele, mert nekem ő a legfontosabb ember az életemben, ahogy ő is törődne velem ha beteg lennék, amihez sajnos nem kell idősnek lenni, velem is történhetne bármi.

2017. szept. 19. 14:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!