Szülőként ti mit szólnátok ahhoz, ha a 18 éves lányotok bejelentené, hogy van egy párja, aki 26 évvel idősebb nála?
Van egy rokonunk, aki így járt.
Azt mondja, sokat sírt, de nem tud mit tenni, úgyis hiába tiltaná meg a lányának. És igaza is van.
Én már rég másik városban élek a párommal, szüleimmel pedig nagyon ritkán találkozom, amikor 18 évesen kiírtam ezt a kérdést akkor még gondoltam rá hogy talán beavatom őket a magánéletembe, de azóta már sok év eltelt.
Amúgy én is láttam azért a jóindulatot is a legtöbb válasznál, ők csak másképp látják a dolgokat.
Aki szerint pedig nem vesz komolyan, csak szexre kellek, ezt már öt éve is írták elég sokan :), szerintem sok ember megirigyelhetne egy olyan hat éve tartó szerelmet, mint a miénk.
Az utolsó válaszra pedig csak azt tudom mondani, hogy egy ereje teljében levő férfiról beszélünk, és ha bármi baja esne és beteg lenne egyszer, én mindig törődnék vele, mert nekem ő a legfontosabb ember az életemben, ahogy ő is törődne velem ha beteg lennék, amihez sajnos nem kell idősnek lenni, velem is történhetne bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!