Szülőként ti mit szólnátok ahhoz, ha a 18 éves lányotok bejelentené, hogy van egy párja, aki 26 évvel idősebb nála?
Nekem erről egy vicc jut eszembe
Lány mondja (L) - szeretjük egymást,hiába van 30 év köztünk
Férfi mondja(F)- jó pipi
L:- van közös programunk
F:- de jó,megint szexelünk
L: Van közös témánk,Pl: a zene
F:- dugtál már zongorán?
Kedves 17-es! :)
Én megenném a kalapom, hogy nincs senkije. :) Bármikor hívhatom, amikor nem dolgozik, bármikor tudunk találkozni.
És nem tettem fel még ilyen jellegű kérdést ezen az oldalon.
Szeretnék segíteni!
Én 18 voltam a párom 37.Vállaltuk!A családom kiakadt,de ezzel előidézték a Romeó és Júlia szindrómát.(van ilyen pszihológiai kifejezés)Rögtön összeköltöztünk később összeházasodtunk.11 évig tartott.
Az a baj,hogy hiába éreztem,h nem jó nekem ez a kapcsolat nem mertem vagy inkább szégyeltem volna kilépni belőle,m mindenki azt mondja láttam előre.
A férjem48 most egy 21 éves lánnyal jár,olyan helyzetben vannak mint Ti nem tudják a szülők én meg nem szólok nekik,mert tudom annál tovább tart
Én 20 éves vagyok még csak, tehát nincs 18 éves lányom. Elég toleráns és fiatalos anyuka szeretnék majd lenni, de azt hiszem ezt már nem tudnám tolerálni. Pár év, 5-6, még beleférne. De 26 már nem. Ott már komolyan elronthattak valamit a szüleid. A leendő apukajelölt sem tolerálná a dolgot. Ebben biztos vagyok. Óriási csalódást okozol ezzel a szüleidnek.
Mióta vagytok egyáltalán együtt?
De ne reménykedj, nem fog sokáig tartani. Még pár hónap és talál magának egy újabb fiatal lányt, akit elvarázsol. Valószínűleg gazdag, tehetős pasiról lehet szó. A buta lánykák meg benyalják, hogy majd vesz neki ruhákat, kocsival cipeli ide-oda... Gondolom te is hasonlóan bekajáltad a dolgokat.
Most 44 éves, szerinted 18 éves kora óta hány csajjal hitette el, hogy igen melletted maradok, szeretlek, veled akarom leélni az életedet? Szerintem rengeteggel..
Anyukád remélem lekever neked két akkorát, hogy utána eszedbe nem jut jó ideig pasizni, nemhogy a 'pótapukáddal' találkozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!