Szülőként ti mit szólnátok ahhoz, ha a 18 éves lányotok bejelentené, hogy van egy párja, aki 26 évvel idősebb nála?
47-esnek teljesen igaza van (lehet engem is lepirosozni)
gondoljatok már bele: ha egy 18 éves összejön egy 20 évessel, akkor is azon kezdetek filózni, hogy milyen lesz 10 év múlva, meg milyen gyerekeik lesznek, meg ilyesmik?
szerintem nem jó, ha ebből házasság lesz,mert a kislány rosszul jár vele, ezt sokan leírták már előttem
de szerencsére a 18 évesek kapcsolataiból általában nem lesz házasság! :)
Miért nem vállalom fel és küzdök érte? Aki nekem fontos és számít a véleménye, az előtt felvállalom, arra viszont nincs szükségem, hogy elítéljenek, "lecsitrizzenek" miatta, stb., ahogy ez itt is megy.
És a kérdést azért tettem fel elsősorban, mert kíváncsi voltam a véleményekre, amúgy a szüleimnek egyelőre biztosan nem fogom elmondani, talán idővel majd.
52-es: nem erre gondoltam, hanem arra, hogy egy 18 éves korban indult (komoly) kapcsolat, átlagban mondjuk 8 hónapig tart.
Azért a 18 évesek szerelme általában nem az a szikla, amire várat lehet építeni (de ez nem is baj).
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként mi komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat, szóval nem csak egy-két évig szeretnénk szórakozni együtt.
Kedves mindenki, aki korábban válaszolt erre a kérdésre!
Ezt a kérdést több mint öt éve írtam ki erre az oldalra, és most hogy újra beléptem, nem tudtam megállni hogy ne írjam le, hogy azóta is egy párt alkotunk és nagyon boldogok vagyunk együtt. :)
Ezt főleg a sok negatív válasz miatt fontos kiemelni. :)
És hogy a kérdés témájára is reagáljak, a kapcsolatunkról azóta is csak azok tudnak akik nekünk fontosak és jó barátok. Szüleim pedig soha nem tartoztak ebbe a kategóriába, bár annó ez a kérdésemből nem volt kivehető, és így már nem is aktuális maga a kérdés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!