A nővérem miért nem tud örülni a boldogságomnak?
A barátom nálunk töltötte a hétvégét és a nővérem állandóan morgott meg beszólogatott.
Például reggelinél amikor a barátommal puszikodtunk akkor is tette a megyjegyzéseket.
Miért nem tud örülni, hogy van barátom?
Arról nem én tehetek, hogy ő egy kicsit előnytelen külsejű és nincs barátja.
De nyomorult vagy.
Az asztalnál enni kell és nem nyáladzani.
Nem biztos, hogy ok nélkül szólogatott be.
Mert te olyan k*rva előnyös lehetsz. pf, hát jó nagy arcod van, ba*zKi.
Hát, ha nekem se lenne párom, én se örülnék, ha előttem mutatná hugom, hogy milyen boldog a párjával.
Irigy lennék, és? Nem érdemelnék meg annyit, hogy ne kelljen azt elviselnem, hogy mások boldogok, én meg arra megyek be a szobámba, hogy nem fekszik ott az, akit szeretek? Ha nekem lenne párom, és hugomnak nem, igyekeznék nem megbántani azzal, hogy előtte nyaljuk-faljuk egymást. Legyél egy kicsit empatikusabb, lehet, egész életében azt kell majd elviselnie, hogy te mindent megkapsz, mert előnyösebben nézel ki, ő meg mindenért dupla munkával küzd meg, ami neked egyszerűen az öledbe hullik. Legalább Te ne nézd le.
Lehet, hogy irigy...
De sokkal valószínűbbnek tartom, hogy azok közé tartozik, akiket zavarba ejt, ha másokat enyelegni lát. Én pl. sose tuom, hova nézzek, hogy viselkedjek, mikor mások előttem csinálnak ilyesmit.Lehet, hogy prűd vagyok, de én az ilyen dolgokat kettesen szeretem intézni, még ha az csak puszilkodás is, mint közönség előtt. Lehetnél megértőbb, ő ráadásul ezt még otthon kell, hogy elviselje. A másik meg az, hogy én se repesnék az örömtől, ha egy idegent kellene kerülgetnem ott, ahol leginkább önmagamat adom: otthon. Békülésképpen hívd el olyan társaságba, ahol vannak facér fiúk, hátha...Biztos lehetsz benne, hogy ha kvázi te segíted hozzá, hogy ugyanazt csinálja, amit most te meg a barátod, akkor a büdös életben nem fog többet morogni rátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!