Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem sokak szerint...

A nővérem sokak szerint beképzelt, de én nem látom annak. Miért?

Figyelt kérdés
Így belegondolva lehet van benne valami: gazdag pasihoz ment férjhez, amúgyis van egy tartása, szereti feltűnő cuccokban járni: miniszoknyák, rövid shortok, ékszerek, magassarkú csizmák, papucsok stb. az ilyen típusra én is azt mondom hogy beképzelt, a tesómra is sokan mondják ezt hogy nagyon elszállt. De én mégsem veszem észre. Én ugyanolyannak ismerem mint gyerekkorunkban, ugyanolyan lökött, bármit megbeszélhetek vele, tud jó tanácsokat adni, kedves, szeret engem stb. Ez miért van?
2012. máj. 18. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért van, mert szereted, és közel álltok egymáshoz.
2012. máj. 18. 22:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy ez olyan dolog, hogy tényleg beképzelt, de velem megmaradt olyannak mint régen? Tehát velem nem veszi fel azt az arcot? Nem tudok rá mit szólni mikor az ismerősök azzal jönnek hogy "A tesód nagyon elszállt" mert én nem tudok rá igazat adni. Lehet hogy külsőleg igen, de pl mikor úgy kirittyenti magát akkor is úgy nézek rá hogy "milyen csinos vagy" nem pedig irigykedve mint XY-ra hogy de jól néz ki, bárcsak én is ilyen lehetnék, vagy pedig ahogy féltékenységből szokás hogy ler*bancozzák azt aki csinosabb....
2012. máj. 18. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Viselkedhet valaki úgy is beképzelten idegenekkel, hogy közben a családjával kedves. Sőt a legtöbbekkel ez így van.

De ha igaz is, nem mindegy? Ha neki így jó élni, akkor jól teszi, ha így él.

2012. máj. 18. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
4%
Úgy látszik, te elnézed a testvérednek, hogy egy lotyó, ennyi az egész. :)
2012. máj. 18. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem te ismered, és nem a kinézete alapján ítéled meg, ennyi az egész. Attól, mert valaki jól néz ki még nem lesz beképzelt..
2012. máj. 19. 08:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele, mit mondanak mások. Valószínű, nem is ismerik, csak az előítéletek munkálnak, és persze az irigység. Sz....d le, mert az életed ne tőlük függjön már! Kik ők?
2012. máj. 19. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Elfogult vagy vele szemben, mert a testvéred, ilyen marha egyszerű.
2012. máj. 19. 13:36
 8/8 anonim válasza:
Mert már megszoktad.
2012. júl. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!