A nővérem miért nem tud örülni a boldogságomnak?
Figyelt kérdés
A barátom nálunk töltötte a hétvégét és a nővérem állandóan morgott meg beszólogatott.
Például reggelinél amikor a barátommal puszikodtunk akkor is tette a megyjegyzéseket.
Miért nem tud örülni, hogy van barátom?
Arról nem én tehetek, hogy ő egy kicsit előnytelen külsejű és nincs barátja.
2012. júl. 3. 15:39
2/28 anonim válasza:
Én sem örülnék, ha hétvégén egy idegen pasit kellene kerülgetnem, és nekem is elvenné az étvágyamat a nyáladzós smacizás az asztalnál.
3/28 anonim válasza:
neki nem a boldogságoddal van a baja hanem azzal, hogy az asztalnál evés közben nyájaskodtok, ezt én is nagyon nem szeretem pedig nekem van párom
4/28 anonim válasza:
én is utálom mikor valakik nem tudják hogy mi való a szobába mi közönség elé...lehet hogy túlzásba esetek...
5/28 anonim válasza:
Most azt várod, hogy azt mondjuk, hogy irigy, mert te nem vagy előnytelen külsejű, és van barátod?
A hozzállásodból kinézem, hogy direkt cukkoltad a nővéredet a sráccal, és felvágtál vele előtte.
6/28 anonim válasza:
Na, azt a sok rosszindulatú választ!
Nincs kibékülve magával, meg a világgal, meg azzal hogy egyedül van. Engem biztos nem zavarna, ha a reggelim mellé egy boldog csókolózó párt is kapnék.
De lehet, hogy bennem van a hiba. (vagy nem)
7/28 anonim válasza:
benned van a hiba...nekem ne nyáladdzon senki, én is meg tudom oldani mindenki más is megtudja, ráadásul ha én tiszteletben tartok másokat akkor engem is tartsanak tiszteletben pl nem enyelgek a párommal a húgom előtt mikor őt elhagyták stb.....
8/28 anonim válasza:
Nagyon csúnyán nyilatkozol a nővéredről, és még elvárod, hogy örüljön a boldogságodnak?
9/28 anonim válasza:
Én hugom is sokkal szebb, mint én, de mi nagyon jól megvagyunk. Sose éreztetett velem olyat, hogy milyen béka volnék mellette. Nem szêp, amit csinálsz, de te tudod. Nem is a csók miatt, hanem ahogy beszélsz a növéredröl.
10/28 anonim válasza:
Pontozzatok még lejjebb, kérlek! (#6)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!