Miért olyan nehéz elfogadni, ha valaki nem akar gyereket?
Figyelt kérdés
Azon már túlvagyok, hogy érdekeljen az emberek véleménye, csak a mai napig nem értem.2012. júl. 1. 22:50
31/31 anonim válasza:
Engem is elfogadnak a baráti, ismeretségi, rokoni körömben (hozzáteszem, 24 vagyok). Aki meg nem, hát az az ő bizonyítványa... ;)
Egyébként ugyanaz idegesít engem is mint a 8-as válaszolót... Ha nem akar valaki valamit nem kényszeríthetnek rá.
Én mindenkit elfogadok, gyerekeseket (az egyik legjobb ismerősöm is annyi mint én de 3 gyerekes anya :D - eszébe nem jutna ellenérveket gyártani mert tudja hogy nálam felesleges szájtépés lenne), élje az életét mindenki úgy ahogy szeretné ámen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!