Segítség! Kislányom 2 éves, nem akar elfogadni semmilyen ennivalót, innivalót is nagyon keveset. Már mindennel próbálkoztam, de nem tudok semmit belediktálni. Mivel próbálkozzak? Van valakinek tanácsa, hogy ilyen esetben mit lehet még csinálni?
Nem írtad mikor voltatok dokinál, amikor azt mondta hogy minimálisan van kiszáradva, de azóta már lehet hogy súlyosbodott.
Én sem tanácsolnék mást, csak hogy vidd el még egyszer, vagy vidd egy másik dokihoz, és szerintem más sem merne ilyen esetben semmilyen házi praktikát ajánlani.
Köszönöm a válaszokat! Múlt szerdán kezdődött, akkor beszéltem dokival, egyre rosszabodott az állapota, így pénteken bevittem. A hétvégét végig aludta szó szerint, 3 óránként volt fenn 10 percet, akkor ivott, de nem evett. Vasárnap ügyeleten voltunk, az ügyeletes felküldött minket a gyerekosztályra Győrbe, ott is megvizsgálták és ott mondták, hogy nincs szükség infúzióra. Hétfőn visszavittem a gyerekorvosunkhoz. Ő is azt mondta, hogy nem néz ki rosszul, de ez a folyamatos alvás és nem evés teljesen kikészít. Tegnap még evett egy kis kenyeret, meg kekszet, de ma már ezeket sem akarja. Teljesen megmakacsolta magát. Joghurtért és tejszeletért sír, de ezt meg nem adhatok neki. Tegnap még megitta az almalevet és a teát, ettől kicsit erősebb volt.De ebben is makacskodik és csak vizet hajlandó inni, attól meg nagyon gyenge.
Bocsánat, ha kicsit zavaros, de nagyon ideges vagyok ettől a tehetetlenségtől. 3 orvost jártunk meg és mindegyik csak vonogatja a vállát, hogy nem tudnak mit csinálni. Ráadásul a győri osztályhoz irányítanának mindenhonnan,akárhová megyünk, de ott nem segítettek.
Joghurtot és tejszeletet miért nem adhatsz neki? Érzékeny rá?
Mert ha nem, akkor is legalább enne valamit.
Mikor a fiam beteg volt és nem volt étvágya, nem zavart, hogy egész nap ropin meg kekszen élt, csak egyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!