Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki idézett már szellemet?

Valaki idézett már szellemet?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 16:27
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
69%
Kb. 2 hete volt egy szellemidézés nálunk. Katasztrófába fulladt
2009. júl. 14. 12:24
 32/41 anonim ***** válasza:
58%

Utolsótol kérdezem!

Légyszi mondd el mi volt a katasztrófa,kérlek!

2009. júl. 20. 22:24
 33/41 anonim ***** válasza:
64%
Jackó él. Itt van nálam a szekrényben. Kefirrel tartom életben.
2009. aug. 25. 16:30
 34/41 anonim ***** válasza:
57%

Nekem is nagyon fáj hogy elment!:'( De ahogy mások is mondják sajnos ez az élet rendje!:( Hallgasd a számait,gyújts érte gyertyát!!

11:28-nak meg:

Ha valakit nagyon szeretsz elhiheted hogy igen is fáj ha elmegy! Jó az igaz hogy nem találkozott vele, de biztos szeretett volna csak valami ok miatt nem tudott! És nekem is igen is fáj és nagyon szomorú vagyok Mike miatt!! Nem értem miért kell elítélni az ilyen embert aki rajong valaki iránt!!

2009. aug. 29. 11:57
 35/41 anonim válasza:
37%
aha! kettőt is tegnap este
2009. szept. 1. 21:01
 36/41 anonim ***** válasza:
36%
hát aranyoskám ha tetszik ha nem te nagyon szerencsés lehetsz mert ha az a legnagyobb fájdalmad hogy egy világ másik oldalán élő idegen ember meghalt, akkor biztosan még sosem vesztettél el igazán senkit. inkább foglalkoznál azokkal akik ott vannak melletted mert egyszer nem lesznek és te is azt fogod mondani milyen hülye voltál hogy Jacko a legnagyobb problémád.
2009. okt. 21. 15:07
 37/41 anonim válasza:
100%
általánosban a lány wc-ben hozzáteszem a legsötétebb lány wc-ben..volt is egy jó élményünk azóta meg se próbálom inkább a lényeg hogy rohadt veszélyes ;)
2010. ápr. 30. 22:04
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
NE idézz szellemet! Nagyon veszélyes. Hallottam már olyanról, hogy pár lány leült szellemet idézni, idézték,idézték és egyszer csak az egyik csaj felordított. Megnézték a hátát(mert ott fájt neki) és nagy ívben egy kb. 20 cm.-es lila folt volt ott neki. Na ennyit erről, ha szeretnél a hátadra egy szép 20 cm-es lila foltot, kezdj neki az idézésnek....
2010. máj. 20. 19:08
 39/41 anonim válasza:
84%

az idézés tényleg nem gyerekjáték, életveszélyes is lehet.

sz viszont elég gáz, hogy vannak, akik nem értik meg a fájdalmad...valszeg ez nem olyan, mintha anyád halt meg, de rohadtul sz@r érzés ám. ha az ember bálványoz valakit, istenként tiszteli, és az a személy meghal, legalább olyan érzést válthat ki egy emberböl, mint ha egy rokona halna meg... én pl öngyilkos lennék, ha marilyn manson meghalna, mert ő az én istenem.

2010. jún. 16. 13:02
 40/41 anonim ***** válasza:
42%

Istenem!

Nagyon fáj ez a kérdés. :D

Szerinted érdekelted te azt a koszos n*gg*rt? :DD

Ha te meghaltál volna, ő gyertyát gyújtott volna? NEM! :D

Örülök hogy meghalt, követhetné őt az összes társa is. :)

Minél hamarabb. ^^

Mindenesetre, a kérdező gondolom valami kis naiv ember lehet... (: Kívánom hogy nagyobb bajod ne legyen, mint egy ilyen idióta elvesztése...

2010. jún. 18. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!