Ki idézett már szellemet? Veszélyes? Mik történtek? Félelmetes? Stb.
Nálunk vannak! Legalábbis teljesen biztos vagyok benne!! Sokan majd le fognak hurrogni emiatt,de számtalan élményem volt már velük! Pl a falunkat fényképeztem le(mert szép sárga),és megjelent rajta egy fej. Sokan azt mondják hogy én vok,de sztem nincs semmi hasonlósag köztünk! Nem tom fölrakni,mert telefonnal csináltam. Másik: szintén telefonnal fölvettem hangfölvevővel(vagy mivel) hogy hogyan sikítok:D. Kicsit vicces lett,ekkor épp fürödtem,és hallottam rajta egy olyat hogy hapszi! De így hogy hapszi! Pedig senki nem volt otthon rajtam kívül!!
Többet nem írok,mert úgyse hiszitek el,esetleg privátba(akebergyanf@citromail.hu)
Veszélyes? Mik történtek? Félelmetes?
nem, semmi, nem,
mert nincs is -.-
én,nem,semmi,igen,
Még általánosban osztálykirándulásokon csináltuk :) Jó kis idézős könyvből. Az volt a terv, hogy befosatjuk a lányokat, de mi is fostunk :)
Az első fura hangra sikítva kirohantunk a házból :D
Idősebb fejjel haverokkal is próbáltuk, de mindig elröhögtük. A Cserháti Zsuzsát akartuk megidézni, és a súlyával kapcsolatban sok poént el lehet sütni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!