Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki idézett már szellemet?

Valaki idézett már szellemet?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 16:27
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
54%
Most leszek kurv* ideges! Mért pontozott le valaki 51%-ra? Mert mertem az okkultizmusról beszélni? NEM AZ VOLT A KÉRDÉS????? Kárhozzon el mindörökké aki lepontozott! Még találkozunk egy spirálban!
2009. júl. 8. 00:35
 22/41 anonim ***** válasza:
70%
Én egy szellem vagyok, akit úgy idéztek. Első dolgom volt regisztrálni ide.
2009. júl. 8. 01:52
 23/41 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon szellemes vagy.

Szellem-es. Érted? SZELLEM - ES...

...

PFFFTKKRHAHAhahaahaa.. Jaj.

2009. júl. 8. 02:06
 24/41 anonim ***** válasza:
73%
Én írtam az asztaltáncoltatást...de ha tudtam volna hogy ilyesmi a kérdés lényege,hozzá se szóltam volna a témához.
2009. júl. 8. 07:56
 25/41 anonim ***** válasza:
75%
Igen
2009. júl. 8. 10:21
 26/41 A kérdező kommentje:

sajnálom hogy ennyi bunkó van a világon aki nem tudja megérteni mások fádalmát és én senkit nem pontoztam le nem fogom a drága idömet azzal fecsérelni

és ha értelmes válasz nincs akk ne is irjatok

2009. júl. 8. 10:40
 27/41 anonim ***** válasza:
42%
A fájdalmadat??!! Meg depressziós is vagy, mert a bolygó másik felén meghalt egy középkorú énekes, akivel sosem találkoztál?? Jaj, mindjárt összeizgulom magam... Nem akarok rosszat kívánni senkinek, de te megérdemelnéd, hogy valódi fájdalmat élj át, te szerencsétlen kis hülye!!! Szánalmas vagy, ahogy itt szenvelegsz!
2009. júl. 8. 11:28
 28/41 anonim ***** válasza:
63%

ha egy idegen ember ilyen lelkiállapotot okoz nálad, akkor gáz van veled, ha a Nagymamádat szeretnéd megidézni az is beteges lenne, de legalább érthető.

természetes, ha nem érzed miért tartják furcsának az emberek amit akarsz, mert gáz van veled.

2009. júl. 8. 14:50
 29/41 A kérdező kommentje:
menyj a jó édes a'''''' te h''ye f'sz
2009. júl. 8. 19:37
 30/41 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Ne akard megidézni Michael Jacksont.

Nálam járt, de én nem megidéztem, hanem nagyon depressziós voltam miatta és pár nap múlva jott hozzám, egyik este.... Aztán álmomban is uzent nekem. Az eset után pár nappal késobb megint meglátogatott, itt állt felettem és hangosan lélegzett. Észre kell venned minden apró jelet, mert nem fog eléd állítani, hogy "heló itt vagyok" ... Legyél nyitott feléje!

2009. júl. 11. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!