Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki idézett már szellemet?

Valaki idézett már szellemet?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 16:27
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
80%
Én asztaltáncoltatáson vettem részt.
2009. júl. 7. 19:29
 12/41 anonim ***** válasza:
52%

A válasz megírásának időpontja: ma 19:29

az a "table dance"?? :D:D:D

2009. júl. 7. 19:39
 13/41 anonim ***** válasza:
41%
és milyen zenére táncoltatok az asztallal?
2009. júl. 7. 20:01
 14/41 anonim ***** válasza:
52%

Death metal. Ez még kérdéses? :O

Okkult dolgokhoz az dukál.

2009. júl. 7. 21:37
 15/41 A kérdező kommentje:
de pontosan hogy michael jacksont akarom megidézni mert elakarok töle búcsúuni hogy eltudja mengedni mert most nagyon depressziós vagyok
2009. júl. 7. 22:33
 16/41 anonim ***** válasza:
76%
Még ha lehet is szellemet idézni, Neked lenne kedved több százezer olyan hülyének, mint te egy kiselőadást tartani? :S Neked lenne kedved elköszönni minden senkitől, akit még csak nem is láttál? Ugye hogy nem... Ha még lehetséges is, inkább ne b@sztasd a holtakat. És ha depressziós vagy egy olyan ember halála miatt, akit nem is ismertél keress egy pszichológust!
2009. júl. 7. 23:03
 17/41 anonim ***** válasza:
88%
Én hittem az okkultiznusban. Barátnőim, -nem is akárhol, egy közösségi helyen- szellemet idéztek, és egyik barátnőmet holtsápadtan kellet magához téríteni. Csak poénból csinálta, de meglett az ára...elfordult ettől a szertartástól, mint én is... az ilyenekkel csak erős idegzetűek próbálkozzanak. Még a végén kiderül, hogy vannak hatalmak fölöttünk... (És ennek a feldolgozása nem gyenge szellemnek való feladat)
2009. júl. 8. 00:00
 18/41 anonim ***** válasza:
74%
Ja, bocs, az előző vagyok, azt hittem ezt komolyan gondolod, de csak most olvastam, hogy Jakotól akarsz elbúcsúzni...hát, ajánlom a sokszori hallgatést és poszter ragasztgatást...
2009. júl. 8. 00:03
 19/41 anonim ***** válasza:
76%

keress fel egy pszichologust.

amugy hany eves vagy?

2009. júl. 8. 00:07
 20/41 anonim ***** válasza:
78%
Jaj hagyjad már szegény MJ-t, úgyis biztos percenként rángatják a világ egyik sarkából a másikba az okkult kislányok a szellemét. xD
2009. júl. 8. 00:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!