Idézett már valaki démont vagy szellemet?
nem naon hittem az ilyesmikben a amig a hawerom ki nem próbálta:P
letudnátok írni hogy ilyenkor mit tapasztalhat az ember pl. látja e őket konkréta mijen veszéllyei vannak stb. és egyáltalán mi az értelme köszönöm kiváncsian várom :)
én is hallottam ilyenekről...
ha nem csinálod jól akkor megszállhat... és ha nem tudod visszaküldeni rosszabb is lehet...de inkább szakértőt kérdezz, vagy nézz utánna neten hivatalos honlapokon.
mi értelme? hülyeségként, szórakozás, kivételesen indolkolt eset.. mindenkinek más!
szellemet, tükrös gyertyás módszerrel, cseppet kétkedve, de meglepődtem rendesen mikor idegen tekintet nézett vissza rám.
Noha elküldtem, napokig éreztem jelenléteket a szobámban. Kinyitott nekik a büfé, de aztán oszlani kezdtek ahogy látták, nem kísérletezek tovább
Démont idézni nem célszerű...abból jól nem jössz ki, illetve segíteni sem fog.
Szellemet idézni attól függ milyet.
De Neked azt sem ajánlom.
Ne csinálj magadnak karmát.
Ezt itt ebben a fórum oldalban nem lehet leírni, szóval ne is próbálkozz itt megtudni semmit. Én 6 éve foglalkozom okkultizmussal és démonológiával és bizony vannak veszélyek,de vannak jó dolgok is.
Ajánlom figyelmedbe Yliaster Daleth Demonomicon című könyvét. Démonológiai enciklopédia és gyakorlati kézikönyv
Alexandra kiadóban megrendelhető, itt megismerkedhetsz az alapokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!