Aki idézett szellemet mit élt át, mi történt?
Én nem idéztem szellemet, de az egyik ismerősöm igen. Elmesélem amit nekem mondtak!
Egyszer az egyik ismerősöm és pár haverja szellemet idéztek a házukba. Először nem nagyon történt semmi de utána minden rossz történt. Egyszer éjszaka arra ébredtek, hogy valaki pakol a konyhában és amikor kimentek nyitva volt az összes szekrényajtó és pár tányér, pohár törött volt. Történt sok fura, megmagyarázhatatlan dolog (párat én is láttam mert pont ott voltam). Például az, hogy ketten voltunk azzal a sráccal a házban, utána kimentünk és tisztán emlékszem arra, hogy bezárta az ajtót de amikor mentünk vissza hozzájuk akkor nyitva volt. A kulcsot az óraládában tartották és nem ott volt hanem bent a szekrényen, de hát kulcs nélkül nem tudta volna bezárni kulcsra. Később annyi minden történt, hogy hívtak egy papot, hogy szentelje meg a házat.
Ez nem kamu mert mint mondtam én is láttam náluk dolgokat!
17:23-as ez durva:D
Az annyi minden-ről tudnál még mesélni?
nah ezt hallgasd.
anyámék még régen idéztek szellemet. leültek az asztalhoz átis jött a szellem. de nem zárták be a kaput hanem csak ugy felálltak. az eggyik csaj elment fürödni. soha enm zárták be az ajtot kulcsra. és a kulcs eltünt. és a ugye gőz van a fürdőbe. a csaj benn volt sokáig. és betörték az ajtót ott volt ájultan a csaj. meg különs dolgok történtek. szval nem szabad szellemet idézni kivéve ha értesz hozzá. ennyi:) röviden és tömören:DxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!