Idézett már valaki démont vagy szellemet?
nem naon hittem az ilyesmikben a amig a hawerom ki nem próbálta:P
letudnátok írni hogy ilyenkor mit tapasztalhat az ember pl. látja e őket konkréta mijen veszéllyei vannak stb. és egyáltalán mi az értelme köszönöm kiváncsian várom :)
Szerintem is teljesen logikus, hogy ha tényleg léteznének ezek a dolgok, akkor egy kereskedelmi forgalomban kapható, magyar nyelven is beszerezhető könyvben használható információkat lehetne róla szerezni.
Nem is lenne olyan féltve őrzött tudás, amiért ölnek, és aminek a létéről átlagos ember soha nem szerezhet tudomást.
nem naon hittem az ilyesmikben a amig a hawerom ki nem próbálta:P
letudnátok írni hogy ilyenkor mit tapasztalhat az ember pl. látja e őket konkréta mijen veszéllyei vannak stb. és egyáltalán mi az értelme köszönöm kiváncsian várom :)
Segítek helyesen írni
Nem nagyon hittem az ilyesmikben addig, amíg haverom ki nem próbálta. Le tudnátok írni, hogy ilyenkor mit tapasztalhat az ember, például látja-e őket? Konkrétan milyen veszélyei vannak, és a többi. Mellesleg mi értelme van? Kíváncsian várom a válaszaitokat, és előre köszönöm.
Nem várja el szerintem senki, hogy kívülről fújd a nyelvtan könyvet (főleg nem itt, az ezotéria menüpontban), de az ly-j különbséget vedd észre, és a w nem egyenlő a v-vel. Ezt vedd nevelő célzatú posztnak.
nem írok helyesen ez van....a v-t direkt írom w nek az meg h pontos v nem pontos ly kit zavar kérem irlyon már komit.
egyébként dijjazom a nevelő célzatod
Persze én mindkettőt idéztem már, van egy 80as ud lockom
ajánlom neked is a wowot inkább azzal töltsd az időt mint ezekkel a baromságokkal, addig sem vagy emberek között
Ez nem elrettentő példa, ez egy pszihológus mindennapi dolgai közé tartoznak. A barátod egyfajta elmebajban szenved. A másik meg, a részegség fura állapot. Egyik részeg haverom annyira berúgott ,hogy megverte a nagyanyját a szomszédjához meg átment egy pörölykalapáccsal és szarrá törte a kocsiját.
Másnap reggel mikor kijózanodott, meg sírva kér bocsánatot mindenkitől....az alkohol csodákra képes...a hülyeség terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!