Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Idézett már valaki démont...

Idézett már valaki démont vagy szellemet?

Figyelt kérdés

nem naon hittem az ilyesmikben a amig a hawerom ki nem próbálta:P

letudnátok írni hogy ilyenkor mit tapasztalhat az ember pl. látja e őket konkréta mijen veszéllyei vannak stb. és egyáltalán mi az értelme köszönöm kiváncsian várom :)

2010. júl. 15. 18:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. júl. 16. 15:20
 12/24 anonim ***** válasza:
azért ne hagyatkozz a könyvre teljesen, elég hiányos és helyenként félrevezető. érdeklődőknek jó, de komoly tudást keresőknek nem az igazi.
2010. júl. 16. 16:04
 13/24 A kérdező kommentje:
hol lehet komolyabb információkat szerezni?
2010. júl. 17. 13:47
 14/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is teljesen logikus, hogy ha tényleg léteznének ezek a dolgok, akkor egy kereskedelmi forgalomban kapható, magyar nyelven is beszerezhető könyvben használható információkat lehetne róla szerezni.

Nem is lenne olyan féltve őrzött tudás, amiért ölnek, és aminek a létéről átlagos ember soha nem szerezhet tudomást.

2010. júl. 18. 06:40
 15/24 anonim ***** válasza:
88%

nem naon hittem az ilyesmikben a amig a hawerom ki nem próbálta:P

letudnátok írni hogy ilyenkor mit tapasztalhat az ember pl. látja e őket konkréta mijen veszéllyei vannak stb. és egyáltalán mi az értelme köszönöm kiváncsian várom :)

Segítek helyesen írni

Nem nagyon hittem az ilyesmikben addig, amíg haverom ki nem próbálta. Le tudnátok írni, hogy ilyenkor mit tapasztalhat az ember, például látja-e őket? Konkrétan milyen veszélyei vannak, és a többi. Mellesleg mi értelme van? Kíváncsian várom a válaszaitokat, és előre köszönöm.

Nem várja el szerintem senki, hogy kívülről fújd a nyelvtan könyvet (főleg nem itt, az ezotéria menüpontban), de az ly-j különbséget vedd észre, és a w nem egyenlő a v-vel. Ezt vedd nevelő célzatú posztnak.

2010. júl. 18. 20:21
 16/24 A kérdező kommentje:

nem írok helyesen ez van....a v-t direkt írom w nek az meg h pontos v nem pontos ly kit zavar kérem irlyon már komit.

egyébként dijjazom a nevelő célzatod

2010. júl. 18. 23:12
 17/24 anonim ***** válasza:
'93-ban idéztünk szellemet. Az asztalos ujj-összeérintős módszerrel. Enyhén ittas volt mindenki, de az asztal nem emiatt mozdult meg, hanem valami mozgatta. Az egyik lány ezen megijedt és megszakította a kört. Azután elaludtunk, de reggel mindannyiunkat belepett egy enyhén ezüstös kissé nyálkás anyag. Utána még évekig láttunk a saját otthonunkban is szellemeket. 7 évig egészen pontosan. Nagyon vigyázz! Én azóta sem próbálkoztam ilyennel...
2010. júl. 20. 19:21
 18/24 anonim válasza:

Persze én mindkettőt idéztem már, van egy 80as ud lockom

ajánlom neked is a wowot inkább azzal töltsd az időt mint ezekkel a baromságokkal, addig sem vagy emberek között

2010. júl. 21. 14:05
 19/24 anonim válasza:
A faszimék is idéztek mikor tizenévesek voltak. Őt meg is szállta a szellem,és késsel kergette a haverját :S de szerintem azt nem lehet kiűzni,vagy valamilyen nyomot hagy,mert azóta elég erőszakos természetű,és pl mikor iszik,mindegy mennyit,szóval nem szarásig,teljesen kifordul önmagából,mintha nemis ebbe a világban lenne,de ez szerintem nem csak az alkohol hatása :S hanem gondolom akkor tudja befojásolni a szellem,átveszi az irányítást,vagy mittomén :D :D ez hülyén hangzik így nekem is,az a lényeg,hogy az egyik pillanatban tök normális,aztán bekattan,aztán megin normális,de nem skizo,vagy ilyesmi :S na most hülyének is nézném magam a helyetekben :D csak meg akartam osztani ezt,hátha elrettentő példa válik belőle!
2010. júl. 28. 11:02
 20/24 anonim ***** válasza:

Ez nem elrettentő példa, ez egy pszihológus mindennapi dolgai közé tartoznak. A barátod egyfajta elmebajban szenved. A másik meg, a részegség fura állapot. Egyik részeg haverom annyira berúgott ,hogy megverte a nagyanyját a szomszédjához meg átment egy pörölykalapáccsal és szarrá törte a kocsiját.

Másnap reggel mikor kijózanodott, meg sírva kér bocsánatot mindenkitől....az alkohol csodákra képes...a hülyeség terén.

2010. júl. 28. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!